Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az megalázó szerinted/neked...

Az megalázó szerinted/neked ha az orvos előtt meztelenre kell vetkőzni?

Figyelt kérdés

Munkaalkalmassági vizsgálaton meztelenül vizsgáltak meg. Ez szerinted megalázó dolog vagy sem?

Esetleg éltél már át hasonlót?

Te hogyan élted meg?

2017. márc. 7. 18:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"akkor meg mész máshova dolgozni."

Annyit meg nem ér 2 perc kellemetlenség, a HR kéri az orvosi papírt ahhoz, hogy megcsinálják a szerződést, szóval nem fogok emiatt balhézni. Csak kérdeztem, hogy más is járt-e már hasonlóan és neki rossz volt-e.

2017. márc. 8. 12:51
 12/24 anonim válasza:
62%
Én annak idején dolgoztam sorozóorvosként, és a fiúk meztelen járultak elém. Sokan kicsit szorongtak az elején, de amikor már felöltözve a határozatokat várták, már csak nevezettek és viccelődtek mondták, hogy legalább megtudtuk lent sincs semmi baj.
2017. márc. 8. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó neki ez a munkája.
2017. márc. 8. 18:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a főnököd agyhalott, mert irodai munkára ezek nem kellenek, csak ő kéri külön. Alap orvosi + tüdőszűrő esetleg ami kellhet.
2017. márc. 8. 21:21
 15/24 anonim válasza:

Irodai munka? Szerintem, nagyon túlzás, mivel nem értem minek kell ahoz levenni az alsógatyát?

Én fuvarszervező vagyok, eddig 3x voltam munkaalkalmassági vizsgálaton, és eddig csak látásvizsgálat volt, vérnyomásmérés, torkomat nézte a doki, meghallgatott, és hasnyomkodás.

2017. márc. 8. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem megalázó, az orvosnak ez a dolga. Neki te csak egy "munkadarab" vagy és kész.

Amúgy sem ártana, ha a munkaadók tényleg komolyabban vennék a dolgozóik egészségi állapotát és nem csak olyan alibi orvosi alkalmassági vizsgálatot követelnének meg, ahol leolvasod a táblát, megmérik a vérnyomásodat meg megkérdezik, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert. A magyarok nagy többsége amúgy sem törődik az egészségével, soha nem jár semmiféle szűrővizsgálatra, legalább ilyenkor idejében kiderülhet, ha valami baj van. Ez az én véleményem.

2017. márc. 9. 12:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik szemszögből válaszolva írok, egészségügyben dolgozom és sokszor látok meztelen pácienseket.

Ne érezzétek megalázónak, ez nekünk már annyira természetes mintha ruhában lennétek, de tényleg :)

2017. márc. 10. 20:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha nem zavart nem voltam szégyellős soha! 36N
2017. márc. 14. 05:55
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

100% kamu kérdés. Munkaalkalmassági vizsgálaton SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT NEM KELL MEZTELENRE VETKŐZNI!!!!

Az üzemorvosok felszínesek, ráadásul max derékig kell, hogy meghallgatni tudjon.

2017. ápr. 17. 10:19
 20/24 anonim ***** válasza:

1x akadtam ki amikor urológusnál egyszerre hárman mentünk be és letolt gatyával álltunk amig a doktornő vizsgálta a másikat

Azóta csak privát dokihoz megyek

2017. ápr. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!