Középsulis orvosi vizsgálaton tényleg van olyan, hogy meztelenre kell vetkőzni?
dehogy ijesztgetés,van olyan,hogy teljesen lekell vetkőzni.
gondolj csak bele,ha valami olyan bajod van ami az egész tetstedre kiterjed akkor azt az orvosnak egészben kell látnia.
Előfordulhat,fiúknál főleg,ott van hogy levezeti a boxert és a fitymát még akarják nézni,lányoknál is volt aki írta hogy velük is lehúzatták a bugyit,be kellett terpeszteni de ott ritka.De nem kötelezhető rá senki,t ehát ha előfordulna nem kell hagyni.
Fiú vagy lány vagy?
Ha fiú vagy sajnálak,mert fiúknál sokszor hallani fitymaszűkületi vizsgálatról iskolában,ahol vagy te vagy az orvos húzza hátra a fitymád,néhol még Here vizsgálatról is hallani.
De írtam erre nem kötelezhetnek.Mondhatsz nemet.Ha a fiúk összeállna, közösen mondanak nemet rá akkor meg főleg nincs mit tennie az orvosnak.Otthon is jó ha beszélsz erről.
De meztelenre vetkőzésre,sem a nemiszerved vizsgálatára nem következhetnek,sőt ha nem szimpatikus az orvos akkor választott orvoshoz,sajátodhoz is emehetsz.
Volt már ilyen vizsgálatod?
Nekunk nem reg volt ilyen es boxerig kellet levetkozni megneztek a magassagot testsulyt stb. es utana mondta a doki no hogy alsonadragot huzzam le majd emeljem fel a farkam..
Tokre izgultam h mi lesz majd de rajottem h rengeteg ilyet latott es tudja kezelni nekem meg csak nem all fel 40+ nőre ugyh semmi para csal nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!