Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek az emberek miért ilyen...

Ezek az emberek miért ilyen ellentétesek? Ez normális? Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok akiknek a külseje szinte már ellentétben van a belső tulajdonságaikkal.

Pl. nagyon konzervatívan öltözködő lány ( kosztüm, sose hord kivágottat) és ehhez képest hetente más pasija van. Vagy épp ellenkezője: miniszoknyás, agyonsminkelt ri*bi kinézet és mellette egy barátja se volt még, házasságig nem szexel.

Vagy rocker/ felnyírt haj/ szines haj/ raszta haj/ zenekaros póló/testékszerek/tetoválás és mellette 2 egyetemet végzett és állatorvosként dolgozik, kedves, félénk természetű.

Szóval hasonlókra gondolok amikor nagyon feltűnően ellentétes valakinek a külseje a belső tulajdonságaival... Én nem értem ezt

2017. márc. 6. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

6-os, sötét vagy mint egy sakkbábu..nem értetted a lényegét a mondandómnak..nem olyan bonyulult pedig! /5/

Te meg ne itt vezesd le a feszkót!!!! Unalmas már a sok troll:(((( .....!

2017. márc. 8. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem ez nem tűnik nagyon extrának, az se, aki írta viccesen, hogy kiégettelek. Én szinte ELVÁROM a barátaimtól, hogy legyenek már ennyire minimálisan sokoldalúan. Több olyan lány van a baráti társaságomban, aki csendes rocker, mellette kreatív, ír, verset költ vagy fotózik, sportol, és közben érdekli a divat is, számítógépes játékot néz, horrorfilmet vagy véres krimit, vagy épp ellenkezőleg: nyíltan rocker, és fél mindentől, ami ijesztő... Volt olyan fiú osztálytársunk, aki rocker volt, az osztály legnépszerűbb sráca, közösségi ember, de összeesett, ha vért látott, nem mert elmenni a Bodeies - kiállításra. A bátyám rocker, de elegánsan öltözik, van egy saját cége, de közben művészi fotókat készít. Én nem is tudom, hogy mások talán nem ilyenek?
2017. márc. 8. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, és szerinted nem normális?

Ajánlom neked Raymond Carvertől a Katedrális című novellát.

2017. márc. 8. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!