Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tonkre akarom tenni magam, de...

Tonkre akarom tenni magam, de nem birom se az alkoholt se a cigit akkor most mi csinaljak?

Figyelt kérdés
droghoz nyilvan nem jutok hozza, azt szeretnem elerni hogy meg a 30 at se eljem meg mit tegyek?? ha elkezdenek mindennap inni letezik hogy megszeretnem az ivast??

2017. márc. 5. 18:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard magad tönkretenni, meg fogod bánni... Anno mindig megkaptam a szüleimtől, hogy nem fogom vinni semmire, hajléktalanként fogok meghalni az utcán, nem lesz senkim, emellett napi szinten vertek. Utáltam őket, magamat is, akkor 12 éves voltam, de elhatároztam, hogy nem fogom megvárni, hogy kikerüljek az életbe, 18 éves korom előtt öngyilkos leszek. Eleinte a falba vertem a fejem, 13 éves korom óta vagdostam magam, 15 évesen megpróbáltam megölni magam, de nem sikerült. Akkor már lelkileg teljesen tönkrementem. Nem sokkal utána ismertem meg a páromat, akibe azóta is kapaszkodok, hála neki, ma már jól vagyok kb. Csakhogy az önutálat hatására, és amiért tönkre akartam magam tenni, az egészségem romokban. Borzasztóan lesoványodtam, de cukorbeteg lettem, nem lehet majd gyerekem, és 75% esély van arra, hogy mellrákom van, meg hát egész életemben ott lesznek a hegek a karomon, lábamon, hasamon...

Megbántam, hogy tönkretettem magam. Hidd el, neked is lesz jobb időszakod, csak tarts ki addig.

18/L

2017. márc. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!