Csak szerintem nem viccesek a nők?
csak én nem tudok nevetni egy nő "poénján sem"?
eskü, egyszer sem nevettem még egy nőn se.
van olyan mikor ugyanazt a poént elmondja egy fiú is, és az vicces, de mikor a nő mondja az egyátalán nem.
Egy nő is lehet vicces, csak nem mindegy milyen poént enged meg magának.
Ha egy nő elereszt valami poént a szexről, vagy hasonló témáról az inkább közönséges, mint vicces és könnyen lehet, hogy egy férfi szájából ugyanaz a poén viccesebbnek tűnik.
Szóval gondold végig, hogy milyen poénokat engednek el a környezetedben a nők, mert lehet csak arról van szó, hogy nem tartod illendőnek.
A nők gyakran esnek bele abba a hibába, hogy olyan témát feszegetnek poénkodás céljából, amit nem kellene. Ettől erőltetett. A női stand up-osok is ezért gyengék.
Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak hímsoviniszta vagy.
Ez most komoly? Nem azért van kevesebb humorista nő, mert nem viccesek, hanem mert az emberek előítéletesek.
Pl egy női komikust sokan cseszegetnek a külseje miatt, férfit kevésbé. Ha ő beszél a menstruációról, az undi, ha a pasi a heréjéről, az haláli.
De köszönöm az újabb indokot, hogy miért nem kell pasi. Csak gyűlnek az indokok az oldalt olvasgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!