Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lennék ettől alkoholista?

Miért lennék ettől alkoholista?

Figyelt kérdés
Exbarátnőm mondta mindig, hogy alkesz vagyok meg ne igyak már ennyit. Ő sokallta mikor haverommal heti 2-3 alkalommal leültünk beszélgetni és sörözni. Mai napig hobbink lakótársammal, hogy heten veszünk 3-4 fajta sört mindegyikből 1 palackkal és azt szépen kulturáltan megisszuk beszélgetés vagy Ps4-ezés közben. Neki sok volt mikor az mikor a 30 perce színházi szünetben megittam 4 cl Johnnie Walker Gold-ot. Mikor bulizni voltunk megittam 2 sört meg 1 7pack-ot(5 feles + 2 7up alapú koktél). Vacsoránál a borozás szóba sem jöhetett. Nem voltak tudtommal a családjában iszákosak, viszont ő sem volt absztinens.

2017. márc. 1. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor újra leírom: MINDEGY, mennyire próbálod relativizálni a dolgot. Önmagában az, hogy ennyire véded a piálást, azt bizonyítja, hogy gondod van az itallal, mert szükséged van rá, fontos része az életednek.

Alkoholista vagy akkor is, ha általad drágának gondolt alkohollal kell magad itatnod rendszeresen.

2017. márc. 2. 13:10
 12/13 anonim válasza:
Utolsónak van igaza. Én is ezt csináltam sokáig szóval tudom miről van szó. Mindig megtudtam magyarázni miért meg jó az íze ennyi jár , de hát nem olcsó bort iszok stb stb. Még most hagyd abba vagy csak mérsékeldd bulikra az ivást :)
2017. márc. 2. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Én alkoholista vagyok. 25 éve absztinens, de attól még alkoholista. Aktív koromban menedzseralkoholizmussal kezdődött. Még az átkosban, amikor még minden cégnél volt repipia, és azt illő is volt nem visszautasítani. Az sem volt sok. Néha csak napi egy stampedli. A gond ott kezdődött, amikor már hétvégén is bekaptam egy felest, vagy 1-2 sört az ebédhez.
2017. márc. 2. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!