Nagyon gáz? (bővebben lent)
"Mindenki" azt mondja nagyon fiús vagyok szerintetek is az lennék?
Okok amiért mondjak
-imádom a rockot
-nem hagyom magam ha leszolnak (mert nem erre tanították)
-általában tanároknak is visszabeszelek (erről próbálok leszokni)
-utalom a szoknyát és a rózsaszínt
Az utolsó ok a kedvencem : mert úgy nézel ki mint egy fiú(itt gondolom az öltözködési stílusomra gondolnak)
De ezek annyira sablonos okok szerintem. Emiatt elég sokan azzal csesztetnek hogy lezbikus vagyok. (persze ez még baráti körben elmegy mert tudom hogy vicc de mikor mások is rakezdenek azt már azthiszem jogosan tartom felháboritonak) szerintem meg azt se mondhatnak hogy fiús a testalkatom. (helyesirasomert bocs)
Szia!
Én is imádom a rockot
Én sem hagyom, hogy leszóljanak
Visszabeszélek
Nem hordok szoknyát
A rózsaszínt is
Úgy nézek ki, mint egy fiú
... és engem is fiúnak néznek
17/f
Szerintem nem gáz, én is kb ilyen vagyok kivéve a rockot, de azonkívül megvédem magam, hat éves korom óta nem hordtam szoknyát se rózsaszínt, megvertem egyszer a legnagyobb srácot az osztályban, de bántotta az öcsémet szóval így járt. Meg soha nem hordtam sminket és nincs kilukasztva a fülem sem.
Vannak ilyen lányok, de abban fogadni merek, hogy jobb anya leszek mint a "nőies" lányok az osztályban, annál is inkább mert kb 200 receptet tudok fejből.
Nem az a lényege a lányoknak, hogy hogy néznek ki, hanem, hogy milyen nőkké válnak. Ha szeretsz a saját bőrödben lenni akkor pont jó vagy így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!