Mi lehet ez az érzés, ami évente párszor arra késztet hogy egyedül berúgjak?
Figyelt kérdés
Néha előjön bennem ez, talán akkor amikor valami miatt csalódnom kell az emberekben. Nem több ez 4-5 alkalomnál, de ilyenkor magaman kell igyak, egyszerűen késztetést érzek rá. 22/F2017. febr. 28. 17:44
1/8 A kérdező kommentje:
Megint kezdek bebaszni. :(
2017. febr. 28. 17:51
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, de en minden nap erzem ezt a kesztetest... Mar 40 eve!!!
3/8 Serpent válasza:
Ilyet én is szoktam. Amikor már elegem van a napból, akkor hazamegyek és alaposan az üveg fenekére nézek, a többi nem számít. Majd másnap reggel az ágyam mellett felkelve tiszta lappal indulok.
4/8 A kérdező kommentje:
Közben teljesen értelmetlen videókat nézek youtubeon, most pl. valami láncfűrészes megy.
2017. febr. 28. 17:56
5/8 anonim válasza:
Ilyen nekem is van. Nekem mondjuk többször.
Veszek két üveg jó bort, na ma festeni/rajzolni fogok, blabla.
Aztán én is youtube-on kötök ki.
Egészségedre!
6/8 anonim válasza:
Ilyet én is csináltam, szerintem az az alapja, hogy minél jobban szeretnénk ilyenkor elszakadni a valóságtól, hogy ne emlékezzünk az emberekre, akik megbántottak. De azóta felfedeztem, hogy egy jó film megnézése, olvasás vagy jógázás ugyanolyan pozitív hatást vált ki nálam, ezért a piát hála az égnek hanyagoltam :D
7/8 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet csinálni.
47 vagyok,becsületes,rendes,jól dolgozom,intelligens vagyok,és amikor a sok tahó majom semmirekellő pronyókból elegem van,akkor olyan szépen berúgok egyedül,mint a sicc.
Nem akarom senki társaságát,egyedül elvagyok a szép lakásomban,videózok,zenélek,és tolom a söröket lefelé :)
Nincs ebben semmi,gondolom neked is tele lehet a hócipőd sokszor az emberekből.
8/8 Clay Morrow válasza:
Nem tudom, néha én is be szoktam rúgni egyedül, szerintem ezzel semmi gond nincs, amíg évente max 2-3x megcsinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!