Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek baj hogy nem...

Szerintetek baj hogy nem minden hétvégén van programom?

Figyelt kérdés
Általában hétvégén 2 hetente van baráti programom ezenkívül 2 lyukasórába minden héten megyünk a városba. Ha nem érnek rá a barátaim akkor magam bemegyek a városba vagy a szüleimmel elmegyünk valahova. Amúgy ezeken kívül elfoglalom magam a hobbijaimmal:sportolok,Art Journalt szerkesztek,hangszeren jászok

2017. febr. 26. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szóva ez rajtad kívül senkit nem érdekel, magánügy. Miért pörögsz ezen?
2017. febr. 26. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hétvégén sincs programom..Barátaim nincsenek,barátnőm simcs.Legfeljebb ha van vmi jó film,elmegyek a moziba megnézni...Egyedül

19/F

2017. febr. 26. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is ez a kérdés inkább tűnik felvágásnak, mint valós gondnak. van, akinek(mint az előttem szóló is mutatja) 2 hetente sincs semmi programja.
2017. febr. 26. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg is őrülnék, ha minden hétvégén lenne programom. Most is itthon döglök, még pizsamában, rendelt pizzát eszek és gyakorin válaszolgatok, aztán majd filmet nézek, olvasgatok, tanulok egy kicsit, ilyesmik. Azt hiszem, ezt hívják pihenésnek...

Gondolom, középsulis vagy, ahol a népszerűség egyik mérföldköve az, hogy minden hétvégén elhívjanak valahová. Tegyél rá magasról, csináld, ami jól esik, a szabadnap pihenésre való!

2017. febr. 26. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem mindig van, mert csinálok magamnak. a 99,9%a egyedüli program.
2017. febr. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!