Minden második szó angol a dísztyúkok beszédében? Ettől nagyobbnak okosabbnak hiszik magukat a dísztyúkok?
Csak hallgatom a luvnya munkatársaimat kikent kifent díszlibák. Minden második szavuk angol a beszédben de nem azért mintha ezt bármi megkövetelné hanem mert így coolabb????
vagy mit gondolnak a csirkék?
Csak idézek néhányat:
olyan basic volt ez a nap
mondtam neki hogy kikerülsz a friendzoneból ha így viselkedsz
olyan cool az outfited
unfriendollak
én inkább a backgroundon maradok
meeting várható a boss wait a prezentációra…
és ezek mind halál komolyak
mind gondolnak ezek a retekcsirkék hogy ettől jobbak okosabbak? hogy nem ugyanolyan retek tyúkok?
Hát ha már angol akkor legyen angol. De akkor teljesen. Ja az már nem menne?
angoltancsi megérkezett
Írta, hogy google fordítót használt - szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire nem helyesen fordít az esetek 90%-ában
Hogy jöne ide a google fordító.... ha ezek a reteklibák csak annnyit tudnának mit az, akkor már oké.
De továbbra is értem kinek és minek játsszák a nemlétező agyukat?
Vajon miért gondolja a tyúk hogy ha sastollat aggat magára attól ő sas lesz?
Nem attól ő ugyanúgy egy szaros csirke marad és még szarabb lesz az összes többi csirkénél is akik megmaradtak annak amik-csirkének.
11#
Sehol sem írta, hogy Google fordítót használt. Egyedül csak azt, hogy ne használjon Google fordítót mert az csalás/nem ér.
Sztem ezek nem a latintól hanem egy nagy répától néznének max.
Libák.
Neked valami más problémád van velük.
Csak kivetíted az angol szavaikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!