Radics Peti videóinak nagyrésze csak szerintem kamu?
Ez a rikárdó pl. ha valaha is létezett, már elég hihetetlen ez a mennyiség ami a megjelenéseit illeti, nem hiszem hogy létezik. Szerintem Peti gyártja a kommenteket.
Ha ezek a videók hazugságok elég undoritó, hogy kedves Péter ezzel adja el azt a rengeteg pólót... És a közel milliós nézettségek sem járnak kevés pénzel, Magyarországon sem.
Az a helyzet ezzel a kérdéssel kapcsolatban hogy mindkét oldal megérthető! Még is úgy érzem a kérdező egy kicsit rosszindulatú és élvezi hogy most bele lehet taposni egy nála sokkal nagyobb emberbe, aki eddig sosem hibázott és most mégis és jujj öljük meg!
Elnézést ha tévedek de az írásából ezt vélem levenni.
Honnan tudod, hogy nálam "sokkal nagyobb" ember? Én még gyerek vagyok, de az embereken segíteni tervezek és nem gyülölet keltő videókat gyártani.
Szerintem a régebbi videói is ilyenek voltak (jó nem láttam mind).
De nehogy már internetes nézettségben meg lájkokban mérjük, hogy ki mennyit ér... OMG!
Hát ha azt nézzük hogy hány emberen segít a humoros videóval, szerintem már most pár év alatt többet tett mint te valaha fogsz. Persze ez nézőpont kérdése.. mi számít gyűlölet keltő videónak amúgy? :D Az hogy kimondja az igazat? A cigány bűnözőkre felhívta a figyelmünket Ricardo példájával, többször is írta facebook-on hogy nem a normális emberekkel van gondja hanem a sajnos többségben lévő gonosz példányokkal :D
Bár ha te az ő pártjukat fogod én azt is megértem, mert akkor valóban gyűlölet keltő...
#25: Nem a pénzekről szól a kérdés de a Szirmai védelmében annyit el lehet mondani hogy nem live-ozik és nem vár el adományokat (csúnyán fogalmazva nem koldul) amennyire én tudom. Vele ellentétben vannak videósok akik ezeket is csinálják és emiatt ötször annyit keresnek mint Szirmai. Vannak magyar videósok akiknek ezek miatt megvan a havi milliós bevétel. Ami faramuci hogy megpróbálják ennek az ellenkezőjét elhitetni. De az ő dolguk és az ő lelkükön múlik. Francot se érdekli. Egyre többen élnek az internet adta korábban nem hagyományosnak tekinthető lehetőségeiből. Azért senkit nem lehet hibáztatni hogy él a legális lehetőségekkel.
Ezt én is eloffoltam.
Amit hozzátennék hogy ettől még nem lesz egyik videós se nagy ember hanem inkább csak hírhedt bizonyos körökben. Aki csak alkalmilag néz youtube-t vagy más tematikájú videókat néz rendszeresen az azt se tudja hogy kik ezek. A legfiatalabb korosztálynál nagyon népszerűek de hát ők is felnőnek egyszer és az internet is gyorsan változik.
Peti ezt írta egy hozzászólásában!
" A szükséges módosításokat el kell végeznem rajtuk hogy semmiképpen se találják meg az emberek, pl a dátumot és mivel ugye az a kis "ismerősöknek" jel ott van muszáj vagyok át szerkeszteni "bolygóra (nyilvános)" hogy ne sejtsék az emberek hogy Ricardo az ismerősöm mert mindenki nálam keresné.. és aki keres az előbb utóbb talál, még akkor is ha nem is Ricardo a neve! :)
(a google csak nyilvános posztokat dob ki)
Na és ezzel most elmondtam egy nagy titkomat! "
Hülyék, irány keresgélni, hátha meg lesz! :D
Sziasztok !
Én szeretem Radics Petit ,jól csinálja,ez humor és tök mindegy honnan van. Nem látok benne semmi rosszat,ez olyan ki mit lát benne mint a optimista,meg pesszimista ember .Nem kéne ellenszenvet keresni aki sikeres,lehet utána csinálni,kitalálni dolgokat mint ő aki irigyli hova jutott! Szerintem meg jól keres ,de meg is érdemli mint humorista,emberbe ne menjünk bele ,senki nem ismeri itt !!! Az biztos a csaja nem terhes mert egy kép nincs róla,az sztem marketing csak,de lehet tévedek!
Amúgy vannak igaz posztok is ,láttam már: https://www.youtube.com/watch?v=pUW4o0vLExw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!