Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Radics Peti videóinak nagyrész...

Radics Peti videóinak nagyrésze csak szerintem kamu?

Figyelt kérdés

Ez a rikárdó pl. ha valaha is létezett, már elég hihetetlen ez a mennyiség ami a megjelenéseit illeti, nem hiszem hogy létezik. Szerintem Peti gyártja a kommenteket.

Ha ezek a videók hazugságok elég undoritó, hogy kedves Péter ezzel adja el azt a rengeteg pólót... És a közel milliós nézettségek sem járnak kevés pénzel, Magyarországon sem.

2017. febr. 24. 23:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
49%

Ha kamu ha nem, respect! :D Az egész ország rajta röhög 2 hónapja!

Engem ez nem is érdekel igazán, ha csak kitalálta akkor is baromi jót tudok röhögni!

De amúgy ez miért érdekel bárkit is? Vicces? Vicces, akkor csak nevess és ne foglalkozz a háttérrel!

2017. febr. 25. 08:41
 12/34 anonim ***** válasza:
52%
Nem azért járok fel a csatornájára hogy nyomozzak hanem hogy röhögjek egy jót!
2017. febr. 25. 08:57
 13/34 A kérdező kommentje:

Hát ez szerintem undoritóan hanyag hozzáálás!

Mondjuk szerintem akkor sem vicces, ha igaz... De borzasztó káros.

Viszont így, hogy kamu... Mégis mi benne olyan vicces? Legyünk már kicsit kreatívabbak és igényesebbek!

2017. febr. 25. 10:28
 14/34 anonim ***** válasza:
44%

igen, ez már majdnem az a szint, aki a saját fingásán is folyton felröhög. én jobban szeretem azt a fajta viccet, ami spontán jön, és nem ilyen generált, eröltetett, mesterséges módon.

azért is írtam, én nyitott szemmel facebook-ozok, néha kiad egy-két furcsa egyént, és na azon jóízűt tudok röhögni, meg fogni a fejem. az nem olyan jó, amikor valaki a számba akarja adni a viccet, meg hogy röhögjek már rajta, mert ez annyira vicces.

sok kezdő videós is azért nem jut semerre, mert eszébe sem jut a saját gondolatait, saját álláspontját összerakni egyedi kontentbe, inkább lemásol mást, és eljátsza, hogy ő mennyire meg van lepődve, mintha erről még soha nem hallott volna.

ilyenek voltak mostanában ezek a musical.ly kritizálós videók is. egy-két ember csinált egy fajta videóra reakciót, utána erről a videóról tömegesen mindenki.

nem a forrással van gond, ha valaki veszi a fáradtságot, és elkezdi nézni a musical.ly-re feltöltött förmedvényeket, százával talál hasonlókat, mégis sokkal hitelesebb, ha arról csinál az ember reakcióvideót, és nem egy olyan gyűjteményről, amit már minden második ember látott valaki másnál...

2017. febr. 25. 10:52
 15/34 anonim ***** válasza:
98%
A lènyeg szerintem figyelemfelhívás. A videók szemlèltetőek, csak megmutatja milyen ne legyèl, hogy jobb legyen a környezetednek. Mindezt bumorosan teszi, hogy èrezd a súlyát. Nyilván imitálja a szituációkat, nem keresi őket egèsz nap. Persze van pár eredeti is.
2017. febr. 25. 11:24
 16/34 A kérdező kommentje:

A baj ezzel csak az, hogy az embereket gyűlölködésre buzdítja... Nem azt mutatja meg, hogy milyen ne legyél, hanem hogy kiket utálj. Az utálkozás és gyűlölködés pedig nem viszi előre a világot.

Így a bemutatott emberek sem tudnak fejlődni, pl. a drogosok is annál jobban drogoznqk minnél kevesebbek hajlandóak normálisan a helyükbe képzelni magukat.

2017. febr. 25. 11:31
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
Látom igazi kincs birtokosa vagy. Èrtem mièrt kèrdezed, de szerinted rajtunk kívűl hányan mèg?
2017. febr. 25. 11:38
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
Ne másokkal foglalkozz hanem magaddal. Jó úton jársz, ami tele van sok èrdekessèggel de nem időzz sokat ezek megfigyelèsèvel, mert lassul a tempód. Másoknak pedig akkor teszel jót ha cèlbaèrsz, elèg nekik a jelenlèted, hogy megváltozzanak. Erővel nem fog menni. Szeretnèl jobb belátásra bírni embereket, ez szèp. Pèldákhoz ragaszkodik mindenki.
2017. febr. 25. 11:42
 19/34 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan, de lesz@rják.
2017. febr. 25. 11:42
 20/34 anonim ***** válasza:
31%

Miért? Van egyáltalán olyan ember aki szerint létező személyekről szól a facebook idióták?

A média már csak ilyen még ha amatőr is. Csinálják a műsort. A műsor szóban is ott van a mű szó ami azt jelenti hogy nem eredeti.

Egyébként más fórumból már évek óta ismerek olyan nevű embert akinek az a nick neve hogy facebook idióta ezért ezzel az erővel a sorozatának a neve se eredeti. De akkor már a nagy haverjainak a thevrnak a neve se eredeti mert a VR (gyk: virtual reality) megjelölést már ők is lopták - azaz mondhatnánk hogy visszaélnek vele. De ilyeneket felróni egy youtube videósnak olyan mint húgyszagra panaszkodni a férfiWCben.

2017. febr. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!