Az egyetemista csajokról miért sugárzik folyton a boldogság?
Mert pozitív szemlélettel könnyebb az élet és az egyetem is.
Az ilyen szemléletű emberek simábban kerülnek be jó egyetemre, vagy a kudarcok sem törik meg őket, nem adják fel, amíg nem boldogulnak.
Jó kérdés, hogy menet közben mennyire állítható át a szemlélet, mennyire sajátítható el ez a "nyertes" felfogás.
#12: Mert teljesen igazad van. Bár a nőiességet nélkülöző gatya/cipő (az inkább a tizenéves pi**ákra jellemző) helyett inkább Gucci táskát, drága csizmát/fekete tűsarkút és slim fit/latex nadrágot mondanék (abból is az a drágább, de még elég k**vás változat). Az én szemem előtt meg az elitista tipikus BCE-s közgáz r****ok jelennek meg.
Bár nem feltétlenül kell kirívóan öltözködni. Sok ehhez hasonló szolidabb öltözködésű ( [link] ), de ugyanúgy dekoratív kinézetű csajról tudom, hogy egy héten többször markolja meg a f***t, mint a kilincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!