Van olyan aki segítene a saját utam megtalálásában?
Az állatoknál, főként kutyáknál jobban semmi nem érdekel, de az állatorvos az altatás és műtét miatt nálam kizárva. Utolsó évem van középiskolában eddig állatorvosi asszisztens képzésre készültem amiről sikeresen lebeszélték a nehéz elhelyezkedés és a fizu miatt. Úgyhogy most eléggé elkeserítő a helyzet.
Ha valaki tudna tanácsot adni azt megköszönném!
Megneztem neked pl. Kaposvar: elvegzed a pedagogiat aztan jelentkezhetsz kutyaterapias szakembernek. Ez klassz dolog, nyilt napokon erdeklodj mindenkepp mert lehet rosszul irom :)
Ja es ne foglalkozz azzal hogy x ev mulva mennyit keresel mert te a mostban vagy, es lehet mire elvegzed keresett szakma lesz vagy kitudja kulfoldre mesz ahol ez kell.
Hát igen, állatorvos... Van erről egy elég jó (és asszem elég közismert) vicc:
Az állatorvos felkeresi a háziorvosát.
- Jó napot doktor úr!
- Jó napot doktor úr!
- Mi a panasza?
- Hja kérem, hát így könnyű!
Elárulom, hogy az a ritkább állatorvos aki műt és altat. A kollégák 80%-a, a kifejezetten kisállatgyógyász klinikai ellátásban dolgozóknak is több mint fele életében nem csinál ilyet. A képzésben hírül sem csinálsz ilyesmit, legjobb esetben is 3-4x végig kell nézned pár méterről. A sebészet a szakma egyik "fellegvára", aki nagyon akar sem mind tud bejutni.
Ha az injekciózás is fájna akkor foglalkozz fizioterápiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!