Miért ilyen álszentek az emberek?
Én mondjuk a moderátorokat Sem értem.
A kérdés az Volt, hogy "hogy segítenél azon aki el akarja az életét dobni?"
A válaszom kicsit drasztikus, de szerintem nem szabályszegő, hogy "adnék neki kötelet".
Nyilván az ember más segítségre gondolt, de én ezt tenném. (Mellesleg ettől magukhoz térnek azok akik csak hisztiznek)
A másik hasonló meg az én kérdésem Volt, hogy mit szólnának, ha a kisautókat adóztatnák meg, és felsoroltam pár logikus, de morálisan nem biztos hogy kifogásolhatatlan érvet rá.
Erre jöttek egyből mindenféle pöcepucoló modorban az anyázások, és mit tesznek? Törlik a kérdést.
Mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe.
Ha valakinek öngyilkos lett valamelyik családtagja, biztosan nem esett jól neki, hogy te kötéllel segítettél volna.
Az egy dolog, hogy a többiek szerinted álszentek, de a valódi baj az, hogy te meg egy kicsit sem érzed magad érzéketlennek!
"te meg egy kicsit sem érzed magad érzéketlennek!"
Ezt honnan tudod? Dehogynem. De ezen nincs mit szégyenlni. A többség meg rosszindulatú, én csak érzéketlen vagyok de nem rosszindulatú. Nem értem hol a probléma.
"Én legalább egyenes vagyok."
Nem.
Te nem egyenes vagy, hanem Aspergeres...
"Te nem egyenes vagy, hanem Aspergeres..."
Még ha az is lennék, az csak egy veleszületett betegség lenne amiről nem tehetnék.
A magadfajta pállottszájú kommenthuszárt viszont meg lehetett volna még idejében nevelni, ha a szüleid mondjuk veled fogalkoznak. De már valószínáleg gyerekként Sem szerettek, így megértem a felnőttkori frusztrációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!