Mi van az emberiséggel? Nem tudnak inni? (lent kifejtve)
Láttam egy videót 10 napos víz kihívás címmel. A lényeg hogy 10 napig legalább 2 litert meg kell innia. Nem is értettem, de kiderült hogy fél litert (!!) se iszik naponta. Fel nem tudom fogni ezt, aztán csodálkozik, meg hogy nem számított erre, kisimult a bőre, nem cserepes a szája, nem fáj a feje. Szenvedve csinálta az egészet, az volt a vége hogy nem tudja hogy folytatja-e majd de nagyon nehéz volt. ?????????
Alatta a kommentelők megerősítik hogy ők sem tudnak inni.
Mi ez a betegség? Ezeknek pszichológusra lenne szükségük.
Ezeknek pszichológusra lenne szükségük.
Ahogy annak is aki valami tablazat szerint erolteti magaba a vizet, hiaba nem szomjas.
En sem iszok ossze vissza, a szervezet szol ha szomjas. Meg nyaron is ritkan iszok napi 2 litret, telen meg volt pelda hogy 2 kaveval le volt tudva a napi folyadek. Es kepzeld, nem faj a fejem, nincs kiszaradva a borom.
Én is max egy litert iszok naponta mert egyszerűen nem szeretek vizet inni magában, egy fél pohár után már... nincs íze, csak úgy iszom a semmit, plazmaadásnál is mondták hogy na azt a fél litert még toljam le, mondom oké de lehet ez már búvárital lesz :D
Egyszerűen szomjoltásra jó de ha nem vagy szomjas nem kívánod. Néha teát szoktam inni vagy nyáron enyhén bubis ásványvizet mert azoknak van élvezeti értéke.
Meg mondjuk én ilyen vegetatív élőlény vagyok tehát ha délben benyomok 2 szenyót egész nap nem vagyok éhes és a vízzel is így vagyok.
Igaz... Most hogy belegondolok tele van a temeto gyogyszertuladagolt es kiszaradt emberekkel...
/sarcasm off
Igyad nyugodtan a csapvized, ha azt hiszed attol tovabb elsz. Majd irj ram 50 ev mulva, szerintem akkor is fogok gyakorizni, lassul ki hogy birja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!