Mi van az emberiséggel? Nem tudnak inni? (lent kifejtve)
Láttam egy videót 10 napos víz kihívás címmel. A lényeg hogy 10 napig legalább 2 litert meg kell innia. Nem is értettem, de kiderült hogy fél litert (!!) se iszik naponta. Fel nem tudom fogni ezt, aztán csodálkozik, meg hogy nem számított erre, kisimult a bőre, nem cserepes a szája, nem fáj a feje. Szenvedve csinálta az egészet, az volt a vége hogy nem tudja hogy folytatja-e majd de nagyon nehéz volt. ?????????
Alatta a kommentelők megerősítik hogy ők sem tudnak inni.
Mi ez a betegség? Ezeknek pszichológusra lenne szükségük.
Elég ijesztő, nem tudom, hogy betegség-e.
Sajnos én is ilyen voltam egy ideig, ráadásul serdülőkorban voltam. Csoda, hogy nem lett belőle bajom. Aztán egyszer elkezdtem többet inni. Most már rosszul lennék, ha nem tudnék legalább ennyi folyadékot meginni egy nap.
Ez nagyrészt szokás kérdése.
Egyébként az elfogyasztott ételekkel is viszünk be vizet, szóval egyáltalán nem biztos, hogy arra a másik 2 liter folyadékra olyan hatalmas szüksége volt a szervezetnek, hisz a folyadékigényt - mint előttem is írták - nagyon sok dolog befolyásolhatja.
"Hát az általam leírt hihetetlen buta emberek miatt."
Azért kérdezik, hogy ki ne dőlj ha éhgyomorral mész és még a véred is leszívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!