Ha egy ismerősötöket nem láttátok hosszú ideje és a találkozásnál észreveszitek, nagyon meghízott, szóvá teszitek neki?
Ami engem illet, sosem tettem még ilyet szóvá (és nem is szándékozok), de anno egyetemen, egyszer meghíztam és voltak, akik megjegyezték vigyorogva, hogy "Meg vagy hízva".
Az érdekelne, Ti hogy reagáljátok le? Megjegyzitek az illetőnek vagy inkább hallgattok róla?
Fatal 3Error még le is tagadja, hogy elsunnyog, és nem vesz részt a családi programban. Jellemtelen vagy te nagyon Fatal.
De nem baj, mert most direkt csakis neked, előkerestem. Tudod az a helyzet, hogy ennek az írkálásnak is megvan a maga előnye. Nem lehet letagadni kedves Fatal... :DDD
"Ezzel gyakorlatilag első percben elveszik a kedvem a további beszélgetéstől és ha csak tehetem elkerülöm őket. "
1.) "Elveszik a kedved a TOVÁBBI beszélgetéstől", kivonulsz a társaságból, nem beszélsz a továbbiakban velük.
2.) "és ha csak tehetem elkerülöm őket. "
Ezt nevezik elsunnyogásnak kedves Fatal. Csak, hogy tudd! :D
Nem tennék megjegyzést.
Múltkor egy barátnőmmel találkoztam, akivel egy már hónapok óta nem futottunk össze, csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ő meg pont fordítva, borzasztóan lefogyott. De aztán elkezdte mesélni, hogy kicsit betegeskedett, meg erején felül vállalt plusz munkát, és így nem is kellett magyarázat, miért nézett ki rosszul. Anélkül, hogy szóvá tettem volna.
Nemegyszer egészségügyi problémák miatt híznak/fogynak az emberek.
Nálam a fehér bőrömre tettek annak idején megjegyzést találkozáskor, hogy "Jáj, de fehér vagy!" Mintha fekete afrikainak kéne lennem itt Európában, vagy mi...Én erre későbbiekben már azt feleltem: "Nem baj, jól érzem magam a fehér bőrömben!" Erre már nem tudtak mit mondani!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!