Különc vagyok? Furcsa vagyok? (hosszú)
Különc vagyok ?
Tehát kiskorom óta különcnek érzem magam . Óvodában minden remek volt , mikor iskolába mentem , eléggé elszállt az önbizalmam . Az elején nagyon halk voltam , csak a legjobb barátnőmmel beszéltem (óvodás társak voltunk) . Idővel picit kezdtem megnyílni . Megtetszett egy fiú , de egy neki más tetszett . Mellesleg az a fiú az összes lánynak tetszett . :D Négy évig versengtünk azzal a lánnyal tanulásban , a két hibátlan tanuló voltunk , a többiek elég rossz tanulók voltak . Ötödik elején a lány elment , más iskolába . Én együtt ültem a fiúval (iránta már semmit nem éreztem) , és mivel nem volt versengő társam , picit elhanyagoltam a tanulást , de még mindig első tanuló voltam . Hatodikban (ez évben) átmentem a volt osztálytársam iskolájába és osztályába . Tipikus tökéletes osztály , senkinek nincs év végi 4-es lezárása sem . Az első napokban nagyon szimpatikus volt az osztály , a lányok barátságosak voltak . Napok teltek el , szétszóródott az osztály . Próbáltam mindenkivel barátkozni , de nem ment annyira . Mikor a padtársam hozzám jött (projektet kellet készítenünk) odaadta nekem a telefonját , hogy nézzem meg miket írogatott eddig a nagy szerelmével . Én megnéztem , és hát olyant láttam , amit nem szerettem volna . Engem beszéltek ki , hogy milyen rinyálós , sírós , béna vagyok (megjegyzem , a szerelme is osztálytársunk , de alig váltottam addig vele 1-2 szót) , az osztályban télen meg szokták "fürdetni" egymást a hóban . Mondta a szerelme (legyen X) , hogy engem nem fognak , mert biztos elsírnám magam . Még sokat szitkozódtak rólam . Azt mondták gyanús vagyok . A barátnőm látta , hogy azokat az üzeneteket olvasom , de nem is érdekelte , mintha tök normális lenne . Én elkezdtem írni a szerelmével . Megkérdeztem miért vagyok "a gyanús lány" (így neveztek) ? Először azt mondta , hogy azért , mert annyi édességet eszem . Aha , el is hiszem . Végül kiszedtem belőle , azt mondta azért , mert túl halk vagyok , visszahúzódott , félénk . Mondom OK . Nekem nem tűnt fel , hogy az lennék . Szerintetek különc vagyok ?
Furcsa vagyok ?
Ez most más téma . Bár az elején valóban félénk vagyok , mikor érzem , hogy a társaság befogadott , hogy biztonságban vagyok , megnyílok . Utálom a személyiségem . Elég perverz , bolondos , mindig hülyét csinálok magamból , éneklek/táncolok amikor kedvem teszi , hülye pofákat vágok , mindig lejáratom magam , aztán meg hónapokig zengik a hülyeségeimet , és röhögnek rajtam ... Az újk osztályban felvettem egy maszkot , bunkó vagyok . Próbálok beszólogatni másoknak , ha ők is , nem vagyok kedves , ha ők sem . Én nem ez vagyok . Emellett az is vagyok , aki álmodozik , boldogságról , elképzeli a naplementét valakivel , magában elkalandozik , egy másik világban él . Néha a világ legboldogabb emberének érzem magam , máskor pedig előjön a depressziós énem , aki azon gondolkodik , egyáltalán miért érdemes élni ?
Mellesleg nem vagyok valami szép , szőkes hajam van , zöldes szemeim , de a homlokomon tiszta pattanás vagyok , az első két fogam kissé ferdén áll , meg hátrább kb . 3-4 tejfogam nem esett ki még , és fent kezdtek el nőni a fogaim ...
Köze van bármelyiknek ahhoz , hogy a szüleim már 2 éve el vannak "válva" (papíron nem , de külön élnek) , apumat meg hetente ha látom egyszer ?
Választ szeretnék kapni . Mindenre .
Szerintem nem vagy különc, és nagyon lányosan írsz, pont úgy mint a többi lány, csak ők még próbálnak okoskodni arról amit nem értenek.
"az első két fogam kissé ferdén áll , meg hátrább kb . 3-4 tejfogam nem esett ki még , és fent kezdtek el nőni a fogaim ... "
Kicsit túldramatizálod ezt a fogas dolgot. Nem tökéletesen állnak a fogaid, úgy mint még jópár millió embernek, jajjajj..
Régen félénk, halk voltál, mostmár:
"Az újk osztályban felvettem egy maszkot , bunkó vagyok . Próbálok beszólogatni másoknak , ha ők is , nem vagyok kedves , ha ők sem "
Ez szerintem egy jó előrelépés.
Nekem egyáltalán nem tűnsz furcsának vagy különcnek.
Tipikus példa vagy arra, aki irgalmatlanul különlegesnek próbálja magát láttatni, holott abszolút olyan, mint a legtöbben.
Hidd el, különcnek lenni nem valami jó dolog. Tapasztalat.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!