Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudnátok ajánlani könyvet...

Tudnátok ajánlani könyvet (történetet)?

Figyelt kérdés
27/f
2017. febr. 15. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem, mivel nem tudjuk mi erdekelne.
2017. febr. 15. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak mondd meg milyen témában kell!
2017. febr. 15. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Leírhatom a kedvenc íróimat. De tényleg egyszerűbb lenne, ha valamilyen témát vagy műfajt adnál támpontnak.
2017. febr. 15. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Harry Pottert szeretem.
2017. febr. 15. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan 27 eves letedre a Harry Pottert szereted?? Nemá :D Annyi jo konyv van! En a Te korodban imadtam AJ Cronin konyveit peladul. De ha nagyon elvont cuccot akarsz, akkor olvass Bulgakov-ot: Mester es MArgarita, kiraly konyv!!
2017. febr. 15. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nah ez lehozott az életről:DDDDD

Műfajt mondj, ne pedig egy mainstream könyvsorozatot amit mindenki olvasott már akinek két szeme van:D

2017. febr. 15. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

-Darren Shan könyvei. Miatta szerettem meg az olvasást. A vámpìr és a démonvilág sorozatot mindenképp olvasd el.

-Samantha Shannon: Csontszüret

-Agatha Christie:10 kicsi néger

-Lois Lowry:Az emlékek őre

-Mihail Bulgakov:Mester és Margarita. Ez kicsit nehezebb olvasmány, de csak ajánlani tudom.

2017. márc. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!