Wattpadon tudtok ajánlani igazán jó történetet?
Szia! Ezek az én kedvenceim
Hopelessly
Asszem felcsináltak
Én ezt szeretem nagyon:
Welcome to nigeria
Szia! :) *egy kis önreklám*
Hamarosan publikálni fogom a Deadly Weapon című könyvemet, ami szerintem megfelelne az elvárásaidnak. A nevem Uncsallogato, nyugodtan kövessetek be, és akkor kaptok èrtesítőt, ha megjelenik a könyv. Ha bekövetsz, visszakövetlek :D Elnézèst hogy ilyen gusztustalanul reklámoztam magam. De why not? :P
Ha már más is reklámoz... :D
Most kezdtem el a Fenyegetve című történetemet, ha a prológus elnyerte a tetszésedet, akkor szerintem a következő (pár nap múlva publikálom) részek is tetszeni fognak :)
na még egy kis reklám. :D
ha esetleg van kedved valami fantasy témához akkor a nemrég kezdett történetem ajánlanám. ez az első könyvem még eléggé amatőr vagyok, de az építő jellegű kritikát szivesen fogadom
Könyv címe : LUST FOR POWER (HATALOMVÁGY)
PandoraSerein - Broken Dreams Club
Nasu04 - A holló szíve
Késői válasz, de remélem egyszer látni fogod, mert ezek a történetek nálam kiütötték a Csoda - mérőt. Hihetetlen nagy mondanivalójú, igényes könyvek, amiket legszívesebben kiadott formában tartanál a kezedben :) Örök kedvencek
Én csak fantasy, dark (horror) fantasyt tudok ajánlani, ha érdekel.
remélem elnyeri a tetszésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!