Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek tényleg így indulna...

Az emberek tényleg így indulnak neki a valóságban is egy napnak, vagy ez csak a filmekben van?

Figyelt kérdés

Az amerikai filmekben,sorozatokban munkanapon nekiáll az édesanya palacsintát sütni,meg úgy iszogatják a kávét,mintha hétvége lenne.

Úgy ülnek le az asztalhoz,ilyen nyugisan,mintha nem sietnének sehová...

2017. febr. 15. 06:13
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Na,meg nálam van egy olyan érzés,pl hogy ha palacsintát sütök,akkor meleg marad minden,kigyúl a ház,ha elmegyek,stb..

Nálam egy rántotta készítése is vagy 20 perc...aztán mire kihűl...

Hát elég macerás...

2017. febr. 15. 17:14
 22/29 anonim ***** válasza:
48%

Mi marad meleg? A sütőlap? Attól gyullad ki a ház? :D

És amikor otthon vagy és úgy sütsz palacsintát, akkor nem gyullad ki tőle? Vagy ott ülsz a konyhában és meredten nézed, amíg ki nem hűl? :D Ne hülyéskedj már! :D

2017. febr. 15. 17:49
 23/29 anonim ***** válasza:

Főleg ilyen hideg téli időben. :D

Nálunk huszon-akárhány fok van a lakásban, de mégis ha forralok vizet (teljesen bugyogósra forralom) és kiöntöm egy bögrébe, csinálok belőle teát, 1 óra múlva már teljesen hidegre (szobahőmérsékletűre) lehűl. Tehát gyanítom, hogy ha a 100 fokos víz ilyen gyorsan lehűl, akkor egy sütőlap is hűl annyit 1 óra alatt, hogy attól már ne tudjon kigyulladni semmi. Ha hamarabb kelsz fel fél órával, akkor van időd reggel palacsintázni, és mire felöltözöl, összepakolsz, elkészülsz mindennel az induláshoz, más rég kihűlt annyira a sütőlap, hogy attól már semmi nem fog kigyulladni!

2017. febr. 15. 17:53
 24/29 A kérdező kommentje:

Én nem szeretek úgy kilépni a lakásból,hogy előtte használtam pár perce az elektromos eszközöket.

Pl vasalni sem szeretek reggel ruhát,mert hiába tudom,hogy a vasaló kihűl hamar,mégis olyan rossz érzésem van.

2017. febr. 15. 17:54
 25/29 anonim ***** válasza:

"Nálam egy rántotta készítése is vagy 20 perc...aztán mire kihűl... "

Hát te sem vagy egy Gordon Ramsay!

:)

2017. febr. 16. 10:36
 26/29 anonim ***** válasza:

" van egy olyan érzés,pl hogy ha palacsintát sütök,akkor meleg marad minden,kigyúl a ház,ha elmegyek"

WTF?

2017. febr. 16. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért igen komoly bajok vannad veled, ha 20 perc egy rántotta elkészítése, utána meg hidegen akarod enni, és lelki törést okoz, ha elmenés elött használtál bármit is a lakásban!
2017. febr. 16. 10:57
 28/29 anonim ***** válasza:

"Én nem szeretek úgy kilépni a lakásból,hogy előtte használtam pár perce az elektromos eszközöket. "

Akkor pl. hétvégén egész nap el sem hagyod a lakást, mert reggel/délben főztél valamit, és akkor délután/este már nem mehetsz el otthonról, mert rossz érzésed van?

2017. febr. 16. 15:45
 29/29 A kérdező kommentje:

Az más,mert akkor nem hosszabb időre hagyja el az ember a lakást.

De ha tudom,hogy fél napig nem leszek otthon,akkor nem hagyok úgy semmit.

Mielőtt kimegyek még a csapot is 5szörmegnézem,hogy elzártam e:)

2017. febr. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!