Az emberek tényleg így indulnak neki a valóságban is egy napnak, vagy ez csak a filmekben van?
Az amerikai filmekben,sorozatokban munkanapon nekiáll az édesanya palacsintát sütni,meg úgy iszogatják a kávét,mintha hétvége lenne.
Úgy ülnek le az asztalhoz,ilyen nyugisan,mintha nem sietnének sehová...
Én fél 6-kor kelek, ébredés után benyomok egy kávét, mert kóma vagyok nélküle.
Aztán zuhanyzom, készülődök. Lányomat negyed 7-kor ébresztem. Fél körül hajlandó felkelni. 7 körül elindulunk.
Reggelit hiába csinálok neki, úgysem eszi meg. Neki kell minimum 2 óra ébredés után, hogy bevegye a gyomra az ételt.
Én a munkahelyemen szoktam reggelizni.Kora reggel én sem tudok enni.
Nálunk rendes reggeli van, ülve, együtt. Az amerikai palacsinta kisütése pár perc, azt valamelyikünk bármikor megcsinálja, ha arról van szó.
Fontosnak tartjuk a nyugodt napindítást, a közös étkezéseket, a nyugalmat. Üres gyomorral nem indul el senki otthonról, és állva pont annyi ideig tart megenni, mint ülve.
Egy család vagyunk, nem egy horda.
Az amerikai palacsintának semmilyen szaga nincs, olaj nélkül sül, így a hajad sem szagos tőle. A napokban a férjem sütötte éppen.
4:40-kor kelsz és a férjed ebédjét te készíted el ez után? Plusz a gimnazista gyerekeidét is? Hajnalban? Soha nem tűrném el, hogy hajnalban kelő házastársam helyettem ezzel foglalkozzon reggel ötkor ...
1-es válaszoló!
Én mindig 1 órával indulás előtt keltem,tehát nem azzal volt a gond,hogy nem keltem időben,de valahogy mindig bennem volt az az érzés,hogy "jön a busz",sietni kell,stb,vagy időre kell odaérni valahová,így nehéz nyugodtan reggelizni.
Még sulis voltam,nálunk sem volt soha reggeli,a suliban tízórai volt az első kaja.
A szüleim hajnali 5kor keltek.
És a 6.30-as busszal mentem suliba.
7.45-kor kezdődött az első óra a gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!