Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek tényleg így indulna...

Az emberek tényleg így indulnak neki a valóságban is egy napnak, vagy ez csak a filmekben van?

Figyelt kérdés

Az amerikai filmekben,sorozatokban munkanapon nekiáll az édesanya palacsintát sütni,meg úgy iszogatják a kávét,mintha hétvége lenne.

Úgy ülnek le az asztalhoz,ilyen nyugisan,mintha nem sietnének sehová...

2017. febr. 15. 06:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én fél 6-kor kelek, ébredés után benyomok egy kávét, mert kóma vagyok nélküle.

Aztán zuhanyzom, készülődök. Lányomat negyed 7-kor ébresztem. Fél körül hajlandó felkelni. 7 körül elindulunk.

Reggelit hiába csinálok neki, úgysem eszi meg. Neki kell minimum 2 óra ébredés után, hogy bevegye a gyomra az ételt.

Én a munkahelyemen szoktam reggelizni.Kora reggel én sem tudok enni.

2017. febr. 15. 10:27
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk rendes reggeli van, ülve, együtt. Az amerikai palacsinta kisütése pár perc, azt valamelyikünk bármikor megcsinálja, ha arról van szó.

Fontosnak tartjuk a nyugodt napindítást, a közös étkezéseket, a nyugalmat. Üres gyomorral nem indul el senki otthonról, és állva pont annyi ideig tart megenni, mint ülve.

Egy család vagyunk, nem egy horda.

2017. febr. 15. 10:57
 13/29 anonim ***** válasza:
Engem az is érdekelne, hogy maguknál az amerikaiaknál ez hogy van a valóságban?
2017. febr. 15. 10:58
 14/29 anonim ***** válasza:
67%

Az amerikai palacsintának semmilyen szaga nincs, olaj nélkül sül, így a hajad sem szagos tőle. A napokban a férjem sütötte éppen.

4:40-kor kelsz és a férjed ebédjét te készíted el ez után? Plusz a gimnazista gyerekeidét is? Hajnalban? Soha nem tűrném el, hogy hajnalban kelő házastársam helyettem ezzel foglalkozzon reggel ötkor ...

2017. febr. 15. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem minden nap szoktam így nekiindulni a napnak, de amikor sikerül 4:00-kor felébrednem, akkor igen. Mivel 6:00-ra járok dolgozni, és közel van a munkahely, elég 5:40-kor elindulni, van 1 óra 40 percem reggel. Ebből 15 perc a tusolás és öltözködés, és még mindig marad 1 óra 25 perc arra, hogy nyugisan főzzek egy teát, készítsek egy rántottát vagy süssek valamit, és még meg is egyem. :)
2017. febr. 15. 12:16
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
Csalad? Reggeli? Hahaha....jo kis vicc.
2017. febr. 15. 12:27
 17/29 anonim ***** válasza:
51%
Nincs az a reggeli, amiért 20perccel kevesebbet aludnék
2017. febr. 15. 16:12
 18/29 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló!

Én mindig 1 órával indulás előtt keltem,tehát nem azzal volt a gond,hogy nem keltem időben,de valahogy mindig bennem volt az az érzés,hogy "jön a busz",sietni kell,stb,vagy időre kell odaérni valahová,így nehéz nyugodtan reggelizni.

2017. febr. 15. 17:06
 19/29 A kérdező kommentje:

Még sulis voltam,nálunk sem volt soha reggeli,a suliban tízórai volt az első kaja.

A szüleim hajnali 5kor keltek.

És a 6.30-as busszal mentem suliba.

7.45-kor kezdődött az első óra a gimiben.

2017. febr. 15. 17:07
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy látom, a válaszolók egyike sem dolgozó emberke.
2017. febr. 15. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!