Tartos munkanelkuliek ti is szegyenlitek magatokat mikor menni kell a munkaugyi kozpontba vagy csak en?
Másfél évig voltam munkanélküli, de semmit nem szégyelltem.
Pedig az ügyintéző az a lány volt, aki gimiben a mellettünk levő osztályba járt, és akibe fülig szerelmes voltam. :D
De miért kellett volna szégyellnem magam? Nem vagyok egy munkakerülő, nem másokon akarok élősködni, van végzettségem, innentől kezdve nem érzem, hogy valami miatt szégyellnem kéne magam. Az, hogy épp nem találtam megfelelő munkát? Nem a szocializmusban élünk, hogy inkább létrehoztak egy munkahelyet, csak hogy tudj dolgozni. Persze, nekem is vannak korlátaim. De kinek nincsenek? Nincs olyan ember, aki minden munkakörre alkalmas lenne. Ezen sincs semmi szégyellni való. Mint ahogy azon sem, hogy nem fogadok el minden ajánlatot válogatás nélkül. Mert azért nem egy rabszolga vagyok, hanem egy önálló akarattal bíró ember, és mint olyan, lehetőleg abban szeretném kamatoztatni a tudásomat, amiben jó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!