Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tartos munkanelkuliek ti is...

Tartos munkanelkuliek ti is szegyenlitek magatokat mikor menni kell a munkaugyi kozpontba vagy csak en?

Figyelt kérdés
en mar nagyon szegyenlem magam, mindig ugyanazt az ugyintezot kapom es mar a portas is felismer, valamit ki kene mar talalni de sajnos nem vagyok a munka hose, azon gondolkodom gyarba kibirnam e abban se vagyok biztos.

2017. febr. 12. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Sose megyek be személyesen a munkaügyiközpontba, e-mailen intézem a kötelező bejelentkezéseket.
2017. febr. 12. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi szégyellni való nincs abban, ha jársz a munkaügyi központba, mert az azt jelenti, hogy szeretnél dolgozni, gondolom... De sosem tudod meg, hogy kibírnád-e gyárban, ha nem mész és dolgozol ott. Mellesleg, ha nincs semmi, akkor nem nagyon lehet válogatni. Én is voltam már munkanélküli, dolgoztam gyárban is. Addig az nagyon megfelelt, amíg nem tudtam máshova elmenni.
2017. febr. 12. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem megyek oda mert semmit nem segítenek nekem ez a tapasztalatom.
2017. febr. 13. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Másfél évig voltam munkanélküli, de semmit nem szégyelltem.

Pedig az ügyintéző az a lány volt, aki gimiben a mellettünk levő osztályba járt, és akibe fülig szerelmes voltam. :D

De miért kellett volna szégyellnem magam? Nem vagyok egy munkakerülő, nem másokon akarok élősködni, van végzettségem, innentől kezdve nem érzem, hogy valami miatt szégyellnem kéne magam. Az, hogy épp nem találtam megfelelő munkát? Nem a szocializmusban élünk, hogy inkább létrehoztak egy munkahelyet, csak hogy tudj dolgozni. Persze, nekem is vannak korlátaim. De kinek nincsenek? Nincs olyan ember, aki minden munkakörre alkalmas lenne. Ezen sincs semmi szégyellni való. Mint ahogy azon sem, hogy nem fogadok el minden ajánlatot válogatás nélkül. Mert azért nem egy rabszolga vagyok, hanem egy önálló akarattal bíró ember, és mint olyan, lehetőleg abban szeretném kamatoztatni a tudásomat, amiben jó vagyok.

2017. febr. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!