Ti nem szégyenlitek, amikor a vécén recsegő, durranó hamgokat hallattok?
Én utálom ezt! Most is épp hasmenéssel küzdök, arra keltem egy órája, hogy borzasztóan csikar a hasam, muszáj volt elszaladnom a mellékhelyiségbe, és a síri csendben (mivel mindenki alszik) nagyon szégyelltem, hogy képtelen voltam halkan elintézni a dolgot. Most megint kéne mennem, de még mindig nem kelt fel senki.
Mit tegyek? Hogyan lehet ezt halkan elintézni??? :'(
De igen, én is igy vagyok ezzel...
Iszonyatosan kellemetlen.. Nem nagyon tudsz mit tenni ez ellen..gondolj arra, hogy ez termeszetes dolog es mindenkivel előfordul.. De Ha epp nincs reggel én a fürdőszobai rádiót bekapcsolom hogy ne hallatszodjon.
Halkan nem lehet sajnos. Esetleg húzd le a wc-t, miközben jönnek a hangok. Van, hogy a vizet engedem meg, nem tudom ez segít e valamennyire...
Otthon, családi körben nem zavar annyira, de most, hogy lakótársakkal lakok, elég kellemetlen...
Jo nagy bunkók a családtagjaid, mar ne is haragudj.
Legkozelebb ha ok f@snak vedd fel videóra es tedd fel netre, meglátjuk az mennyit elesz ciki.
Ez az élet rendje.
Hogy mennyire szégyenlem az helyszínfüggő. Pl otthon - mit mondjak? leszarom? :D - nem érdekel, de az iroda wc-jében mikor tudod hogy a főnököd van a szomszéd fülkében... na, az kellemetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!