Miért viselkedtek így?
Szimplán irigykedtek, hogy neked nem kell dolgozni, mert nekik az intelligencia szintjük nem olyan magas, hogy tudják mennyi munkával jár az egyetem is. Azt hitték csupa móka meg minden. De nem vedd magadra ez csupán primitív emberek akik azt hiszik hogy más élete (ez esetben a tied) jobb mint az övék. Nem bírják elfogadni, hogy neked megadatott ami nekik nem és így akarták leplezni irigységüket és elkeseredettségüket. Nyugtasson az téged, hogy semmiképpen nem benned van a hiba. Ők alacsonyodtak arra a szintre, hogy nem felel meg nekik a saját életük, mindig jobbat és jobbat akarnak annál ami megadatott nekik, vagy amiért megdolgoznak. Ilyenkor azt kell mondani nekik, hogy akkor akard az én életemet, ha átéled mind azt ami árán én eljutottam ide. A jókat és a rosszakat is beleértve.
Remélem tudtam segíteni.Írj légyszi priviben, hogy mennyire találod hasznosnak a válaszomat mert érdekel az emberek visszajelzése.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!