A magyar közélet tényleg ide züllött. Van ez a dal, "Magna Cum Laude - Köszönet" amiben az alkoholnak ad hálaimát a "szerző", akinek hangterjedelme kb 1 oktáv. Most ez a borzalom megy a rádiókban. Egy alkoholista társadalomban élünk?
Most az a baj, hogy a szám alapvetően szar (ebben inkább hiszek neked, nem hallgatom meg), vagy hogy bordal?
Az első szomorú, de mindig is mentek a rádióban borzalmasan rossz számok.
A másodikon is lehet szörnyülködni, ha nagyon muszáj, de hallottál már operettet? Kb. mindegyikben alapmotívum, hogy rúgjunk be nagyon, mert az jó. Sőt, minden nap, ha lehet. Persze ezt öltönyös emberek éneklik és ráadásul sokkal szebben is, de gyakran sokkal nyíltabban dicsérik a vedelést, mint ez a dal. (Nézd meg mondjuk a Bob herceget jutubrúl. Mondanivaló röviden: aki nem iszik, az annyit is ér. + valami a szerelemről.)
Mondhatjuk, hogy alkoholista társadalomban élünk, de már több ezer éve, és abból éppenséggel most a legkevésbé. Éppen ezért tűnik „züllésnek”, hogy megjelenik a rádióban egy olyan témájú dal, amilyen egyébként mindig is létezett.
Az a tanulság, hogy sajnos még a közlekedési hírek sincsenek ingyen. :)
A másik számuk amiben valami köldökökről beszélnek az is mekkora szar már, nem hülyeségből nincs rádióm. Egyszerűen gagyi, primitív az egész.
Ha jól tudom kerek órakor mondanak útinfót, akkor kapcsolja be, aztán kapcsolja át saját zenéjére. Jobb ötletem nincs.
Pfu...
Nem az van ezzel, hogy én is tudok ilyet, hanem hogy találomra összeszedek 5 embert az utcáról, megkapják a dalösszerakáshoz szükséges technikai hátteret és jobbat csinálnak.
A dal, nem termék.
Misiék produktuma igen, az egy termék. Oda tolták a piacra és ráhányták a közönségre ha kérték ha nem.
Köszönöm én nem kértem. A jogdíjat az általam fizetett közös zeneipari adóból mégis megkapják, mert a rádió lejátszotta napi valahányszor, az meg egy rohadt magas szorzó ám. Nem a pénzt sajnálom azt beszedik tőlem is tőled is ha veszel bármilyen üres adathordozót. Az a bajom, hogy Misiék valakije bemegy a rádió valakijéhez és lepacsiznak, hogy kéne tolni egy dalt mer kellene a zsé, Misiéket bezavarják egy stúdióba, azt mondják addig nincs még sör se nemhogy pálinka még nem raktok össze valamit ami szólhat a lagzikon, és nő sem mehet be. Na erre 5 perc múlva megvan a dal alapja, a többit (hogy kellően fülbemászó legyen) a szakemberek megoldják, és jöhet a marketing.
Bennem béke van de tényleg, csak rosszul esik ez az egész ami zajlik. Egyre rosszabbul... egyre csak egyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!