Van olyan, hogy valaki mindent utál tanulni, akármilyen érdekes is? Honnan tudhatom, hogy ez most beválik e?
Utáltam tanulni általánosban, gimiben és egyetemen is. Ezt a szakot, amire most járok, ott fogom hagyni, mert sorra bukom a tárgyaimat, meg nem is szeretem, konkrétan boldogtalanná tesz, magát az intézményt se szeretem.
Jelentkeztem másik szakra, mert most, hogy lehúztam 1,5 évet a mostani egyetememen, rájöttem, hogy mi érdekel. Most úgy vagyok vele, hogy szeretni fogom a szakot, csak félek, hogy ezzel is az lesz, hogy az elején szorgalmas vagyok, utána kerülöm, ahogy csak tudom. Volt pár érdekes tárgyam (főleg szabvál) és ott is csak az első kb. 3 órára mentem be, utána már tanulni se volt rá kedvem, pedig érdekelt.
Sajnos muszáj leszek diplomát szerezni, ez nem opció, hogy hagyjam ott a sulit végleg.
Ööö... Diákhitel?
Egyébként nem tudsz rólam semmit, elmondanám, hogy a rezsibe nem kell beleszállnom és ha van itthon kaja azt megehetem, de minden mást én veszek magamnak, mert dolgozom is diákmunkán. Csak mondjuk nem ez volt a kérdés, csak a sok diákból indulsz ki, akiknek a szülei mindent fizetnek és betolják egyetemre, ő meg nem értékel semmit csak herdálja a pénzt közben mindennap részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!