Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy érhetném el hogy ne...

Hogy érhetném el hogy ne fájjon, ha megjegyzik, meghíztam?

Figyelt kérdés

Előzőleg, ha nehezebb időszakom volt (hajtás a munkahelyen vagy rossz dolgok történtek),mindig felszaladt rám néhány kiló, amit a családtagok meg néha nem családtagok megjegyeztek és hiába volt igazuk, rosszul esett. (amúgy is tudtam, hogy van rajtam súlyfelesleg és tervbe volt véve, hogy majd leadom)

És általában ezt evésnél jegyzik meg, amikor kirakják a kaját, nyúlnék, hogy szedj és bumm... beközlik és el is megy az étvágyam, utána meg finnyás vagy a szemükben.

És mérges is leszek rájuk, hogy miért kellett ezt megjegyezni.

Illetve utána találkozó végéig végig rosszul érzem magam a bőrömben, nagyon kellemetlennek érzem magam és a rákövetkező nap már fogyózok.

Az érdekelne, van e valami módszer, amivel ha ezt beközlik, nem sértődök meg?

Azért kérdezem, mert nemsokára esedékes egy találka valakikkel akik bizony megjegyzik ha hízik az ember és most változások voltak az életemben amit rosszul fogadtam és 5-7 kiló rám jött...

Köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 4. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne érd el, mi a f....ért kell megjegyezniük?
2017. febr. 4. 23:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard elérni, hogy ne fájjon. Jó az ha kellemetlen a dolog, mert így legalább a következő napon fogyózol. Ha nem fájna, még ezt sem tennéd!
2017. febr. 6. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!