Ti melyik típusú embert szeretitek jobban? A hangosabbat vagy a csendesebbet?
Figyelt kérdés
Tehát egyrészről most kiegyensúlyozott emberekről van szó. Azaz nem azért csendes, mert visszahúzódó, hanem mert ilyen a természete.
Adott két embertípus: hangos és csendes, melyekre a következőek jellemzőek egy közösségben:
-hangos: majdnem hogy mindig csak az ő hangját hallani, vezéregyéniség, sokszor túlzásokba esik, mindig poénkodik, mindenkivel beszélget, szinte mindenki ismeri őt, és nagyjából tisztában vannak az életével a többiek
-csendes: keveset hallani a hangját, csak meghatározott emberekkel beszélget, nem sokat tudni róla, és nem sokan ismerik, így rejtélyes, csak kevés embert enged közel magához, ritkán poénkodik, de ha igen, akkor az nagyot üt
Ti melyik csoportba tartozó embereket szeretitek jobban?
2017. febr. 3. 14:42
11/13 anonim válasza:
Legtobben a csendeset irjak megis a hangosak a nepszerubbek :)
12/13 anonim válasza:
A hangosat, mert én a csendes kategória vagyok. Nem tudok egy másik csendessel a kommunikálni, maximum kivételes esetekben.
13/13 anonim válasza:
A csendeseket kedvelem, én is ilyen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!