Kubisz Kriszta kérdése:
INFJ típusú emberek: Mit tanultatok (fősuli, egyetem), mi a munkátok, mivel szerettek foglalkozni? Milyen szakmák lennének megfelelőek egy INFJ személységtípusú embernek?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 23:37
21/22 anonim válasza:
Én is írok egy updatet ha már így beleolvastam:) Én is alkalmazott művészetet tanultam, ahogy szerettem volna és ilyen területen is dolgozom, valamint jelenleg tanári képzést is végzek:D
22/22 anonim válasza:
Én szociàlis munkàt tanultam és óvonőként dolgozom külföldön. Habár szeretem a gyerekeket nem vagyok boldog, mert iszonyatosan kimeríti minden erőforrásomat, minden egyes nap. Vannak ötleteim,hogy merre szeretnék menni, de sajnos mind bizonytalan, nem jövedelmező állás.27 vagyok és nem igazàn van lehetőségem teljesen ùj irànyba orientàlódni. Folyamatosan ùgy érzem, hogy elpazarlom az életemet és "tehetségemet", mintha elárulnàm önmagam. Ha esetleg van aki hasonló cipőben jàr, írjon nyugodtan. Rengeteget örlődöm és senkivel nem tudom megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!