Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy halottam hogy a skandinávo...

Úgy halottam hogy a skandinávok nem túl barátságosak (svédek norvégok dánok) ez igaz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem igaz.
2017. jan. 29. 11:32
 2/12 A kérdező kommentje:
honnan tudod?
2017. jan. 29. 12:12
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a legjobb barátom svéd, aki bemutatott pár ottani embernek, ég és föld pl. a magyarokhoz képest az ottani felfogás, sokkal barátságosabbak, kedvesebbek, elfogadóbbak, mint itt. :)
2017. jan. 29. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is barátságosabbak a magyaroknál, de távolságtartóbbak a legtöbben. (Nagy különbség!)

Nyitottabbak más emberekre, új ötletekre, de nem adják ki olyan könnyen magukat, mint egy magyar. De ugye ez is emberfüggő, ezt azért ne feledjük.

2017. jan. 29. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Dehogynem képmutató germánok.

Egyébként magyar állampolgár és magyar állampolgár között jelentős különbség van, morálisan.

De pl nyitottságban is. Az Alföldön a többség nekem túlságosan is közvetlennek -olykor tolakodónak- tűnt, míg itt a Dunántúlon zárkózottabbak az emberek. (Na vajh' miért...)

2017. jan. 29. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha bekerülsz közéjük valaki által, akkor egyáltalán nem barátságtalanok. Viszont kivüállóként már nehezebb velük barátságot kötni (svédek). És itt is függ attól, hogy az ember egy nagyvárosban van vagy egy faluban.
2017. jan. 30. 18:09
 7/12 A kérdező kommentje:
na ezért jól tudtam én hogy barátságtalanok :)
2017. jan. 31. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem a következtetésed :"D
2017. jan. 31. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki azt hallja meg, amit hallani akar...:D
2017. jan. 31. 21:16
 10/12 Markobardos válasza:
72%

Igazából, ez azon az egyszerű elven alapszik, hogy a Skandinávok (Norvég svéd Dán stb) nem olyan fatálisan nagy idióták mint mi! Tudják, hogy hol a határ, és azt is, hogy mi az ami mindenki javát szolgálja. Nem olyan mint a magyar:

Mit kérsz a lovadért cserébe magyar ember? - kérdezi a jótündér

magyar válasza a helyett, hogy kér egy másikat:

- Dögöljön meg a szomszéd lova is!

Na ez ott pont nem jellemző! Nem véletlen, hogy a vlág egyik leg magasabb színvonalú országa Norvégia, Svéd., Dán., stb

Ez azért sokat elárul!

Lásd magyarok:

Csomó jó dolgot feltaláltunk, de mégis azt mondta az ország, hogy nem érdekel. szinte az összes feltalálónk külföldön lett milliomos a találmányaiból. Na ilyen ott nincsen! meglátják egymásban a jót, és nem próbálnak neki keresztbe tenni, hanem támogatják, mert tudják, hogy ez később mindenki ( és mint látható az egész ország) javát szolgálja majd.

2017. márc. 9. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!