Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A skandinávok tényleg olyanok,...

A skandinávok tényleg olyanok, mint amilyenek a skandináv krimikben, például?

Figyelt kérdés
Skandináv írók írják, és szerintem mind degenerált perverz állat!
2014. febr. 6. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a magyarok folyamatosan részeg, boszorkányokban hívö, lóháton élö vademberek, akkor igen. Ugyanis a magyarokról meg ez a klisé.
2014. febr. 6. 13:11
 2/3 anonim válasza:
Szerinted mégis mitől lesz egy krimi igazán izgalmas? Próbálj ki valami más műfajt, és rájössz, hogy az aberrált szereplő csak egy kellék. Akik a messzi északon laknak, elzártabb, sötétebb helyeken, azok lehet, hogy hajlamosabbak bekattanni, mint mások, de általánosságban nem lehet ilyet kijelenteni. Tartani nem kell tőlük, ha meg inkább vonzanak az ilyen jellemek, akkor itthon is találsz eleget. :P
2014. febr. 6. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elnézést az általánosításért és a mind kifejezésért, nyilván nem azok. De nem a krimik gyilkosaira gondoltam. Bocs, de nem tudom máshogy kifejezni, nekem az jön le, hogy minden második alkoholista, minden harmadikat szexuálisan zaklattak, minden negyedik pedofil. Miért írnak, vagy találnak ki ilyeneket az írók? Egyébként sok skandináv krimit olvasok, mert amúgy tetszenek.
2014. febr. 18. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!