A hajléktalanok hová "ürítenek?
A Petőfi híd budai hídfőjénél rendszeresen tartózkodik 3 hajléktalan az aluljáróban.
Ők azt csinálják, hogy a budai irányú buszmegállóból levezető lépcső aljához kuláznak reggelente, valamint nagy húgytócsákat és eldobált, szaros papírokat hagynak maguk után. Ma munkába menet 4 szarkupacot is láttam ott nem messze egymástól, úgy kellett kerülgetni. De a legdurvább az volt ugyanitt, mikor valamelyik egy jókorát fosott úgy, hogy a szépen lefestett falnak támasztotta hátsóját. Nyilván ezeknek állandóan hasmenésük van, a sok kikukázott kaja miatt, amit ráadásul a koszos földön tárolnak, meg a sok minőségtelen flakonos bor miatt. Én sem értem, miért nem tudnak legalább egy bokorba elvonulni, ha már az az egész környék parkosított, és akkor nem lépne bele az ember. A fal összerondítását meg egyenesen felháborítónak tartom. Általában annyit szokott csinálni vele az FKF, hogy lecsapatják nagynyomásúval, vagy beszórják mésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!