Nektek mik azok a dolgok, az életnek azon területei ahol egyszerűen képtelenek vagytok helytállni?
Kicsit kusza a kérdés de nem tudom megfogalmazni értelmesen sry, inkább leírom példával és egyértelmű lesz:
Nem tudok magamnak ruhát venni, h az színben, funkcióban és divatnak megfelelően is stimmeljen. Nem tudok szemüveget venni, egyáltalán nem látom a 10 20 30 darab közül h melyik is állna jól meg úgy egyáltalán. Szóval itt most azokra a dolgokra gondolok amik "uniszex" cuccok, nem azokra a területekre ahol az egyik nem érvényesül inkább, és nem feltétlenül vásárlással kapcsolatba, csak nekem felnőtt ember létemre ez okoz fejtörést h nem tudom ezeket végrehajtani barát, barátnő, haver, rokon, szülő vagy egyéb segítség nélkül.
Nektek mik a szívfájdalmaitok ezzel kapcsolatban, csak nem vagyok egyedül?
Mar bocs, de mit ertesz azon, h "atlagos"??? Csak, m a volagon ugyebar 7 milliard ember van, es annak a nagyrresze olyan problemakkal kuzd, h ehinseg, vizhiany (Pl Afrika, ami egy egesz kontinens, vagy Azsia, vagy eppen ha megnezed a szir helyzetet) Szoval az eleted igencsak nem az atlagos kategoriaba tartozik. De nem is ragozom tovabb, m hiaba erti is akarki a kerdesedet, idopazarlas ezen elmelkedni, ahelyett, h inkabb hasznossa probalnad tenni magad.
Ja, es engem nevezel kevesbe empatikusnak? a kerdesed, meg az, h az eltedet atlagosnak nevezed, onmagaert beszel, h kettonk kozul melyikunk a kevesbe empatikus :) Szep napot!
a hivatali ügyintézés,sorban állás és az ottani kérdőívek kitöltése ami szinte pánikbeteg szintű állapotba tud hozni.
szóval az ilyen felesleges,bürokratikus,nyilvántartásba vevő dolgoktól ver le a víz.
12,
Köszönöm a kedves/bíztató szavakat.
Lehet h kicsit letargikusra sikerült a kérdés, de azért nem ezzel kelek fekszem csak néha ugye előjön. :D
14,
Úgy látom h ez a hivatali történet sok embert érint, érdekes h ezt nem lehet rugalmasabban megoldani..
A profizmus.
Egyszerűen semmi nincs, amiben jobb lennék mint az átlag. Vagy kiemelkedő lennék. Legyen az bármi az egész földön.
Habár szerencsétlenségben, deficites ötletekben io helyezésem van, az biztos..
Mivel ez volt a kérdés "Nektek mik azok a dolgok, az életnek azon területei ahol egyszerűen képtelenek vagytok helytállni?" Így gondolom nemmbaj, ha nem ruhavásárlási témát írok.
Nekem amibe képtelen vagyok beilleni és helytállni az az, ha munkahelyre kell járni dolgozni, másnak a szekerét tolni.
Hosszú évek alatt hozzászoktam, hogy a magam ura vagyok. Aztán tönkrement a vállalkozásunk. Jó pár melóhelyem volt de fél évnél tovább sehol sem bírtam. Most is inkább szabadúszom.
16,
Vagy csak nem tudsz róla mivel csillió dolog van amit még sosem próbáltál. Mondjuk a legtöbb dolognak amúgy sem lenne értelme, pl te tudsz a legjobban cigánykerekezni az ismerőseid közül, ok.
Gondolom itt olyan dologra gondolsz h erőfeszítés, munkabefektetés nélkül valamiben jó lenni amivel bizonyos célokat érnél el pl pénz vagy korodbeli ellenkező nemű, vonzó fajtársaid figyelme... de ez már a sültgalamb effektus.
17,
Ez elég érdekesen hangzik. :/
18,
Lehet h akkor nem az ideális társ az akivel együtt vagy, bár nyilván ezt nem tudhatom de az tény h olyan embert találni akivel leélheted az életed az nem könnyű enyhén szólva..
Ez a ház dolog.., mással kapcsolatban is lehetne írni de kb ugyan annyi ember van akinek sokkal sz*rabb mint neked mint akinek nem, de a legtöbb ember ezt nem nézi csak a másik oldalt h ennek az van, ennek meg ez, és neki milyen jó, ha más nem is a social network oldalakon h árad h mindenki milyen okos, szép, mennyi della meg bódottá azt, jah mégsem. :D Szóval sztem csak rossz irányba tekintesz de ez csak tipp mert nem ismerlek. (Nekem is vannak hasonló gondolataim természetesen de ha nagyon akarja az ember akkor tud változtatásokat eszközölni h a lehető legkevesebbszer gyötrődjön ezen h neki mennyivel sz*rabb.)
19,
Ha helyesen értelmezed a kérdést akkor nyilván nem baj h arra válaszolsz. :DD
Érdekes amit írsz, mindenképpen az a legjobb helyzet ha a saját malmodat örlöd de nem lehet mindenki vállalkozó gondolom én, viszont ha neked ilyen érzéseid vannak akkor ezen a vonalon kell mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!