Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a mai 12-15...

Miért ilyenek a mai 12-15 éves lányok? És ezért vagyok homofób?

Figyelt kérdés

A Facebook egyre jobban tele van olyan képekkel, ahol két fiú smárol..stb. A Sok kis 12-17 éves lányka pedig írja, hogy JAJJ DE CUKIK AHHW...stb.

Meg mertem jegyezni, teljesen kultúráltan, hogy tényleg muszáj napi 5-6 ilyen posztot kitenni? És letámadtak, hogy én homofób vagyok..stb. Holott semmi bajom a melegekkel, csak ne előttem csinálják, amit csinálna. Mert amúgy elfogadom őket. De ne legyen már muszáj nekem ezt nézni minden nap.

Különben azt vettem észre, hogy egyre több a meleg, és sokan csak divatból csinálják. Sokan meg csak néplázításként tesznek ki, aztán élvezik a kommentháborúkat.

Ezek a 12-17 éves lányok tényleg erre indulnak be, hogy két fiú smárol, meg mittudomén mit csinálnak? És 18 éves léttemre egy 13 évestől kapom a fejemhez, hogy egy köcsög homofób vagyok? Mi történt itt az emberekkel? Ha ezek felnőnek, ezek hogy fogják tovább vinni a fajtánkat? Most őszintén. Ha mindenki meleg lesz, akkor mi lesz az emberiséggel?

2017. jan. 26. 21:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azért én megnézném, mire reagált igy a Ádám és Bálás kommentelő :D Szerintem csak szarkazmus volt részéről..
2017. jan. 29. 21:27
 22/27 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy teljesen komolyan gondolja. Több helyre is ilyeneket kommentel :/
2017. jan. 29. 22:13
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, nekem kb 300 ismerősöm van facebookon és kb 275-ről már rég le van véve a követés, tehát nem látom, hogy miket posztolnak. Nem kifejezetten azért, mert meleg fiúkról posztolgatnak, hanem ilyen olyan indokok miatt egyszerűen nem vagyok kíváncsi a marhaságaikra.

Volt például egy nagyon kedves barátnőm, aki naponta három képet töltött fel magáról, meg a pasijáról, ahogy smárolnak. Mivel nagyon közeli barátnő volt, ezért sokáig tűrtem, de aztán feladtam és levettem róla a követést, mert már elegem volt, hogy folyton azt kellett néznem, ahogy a pasijával egymás szájába nyáladzanak :S

Volt olyan ismerősöm is, akit szintén azért raktam az "árnyékzónába", mert nagyon durva meleg tartalmakat osztott meg naponta többször és nekem ugyan semmi bajom a melegekkel, soha egy rossz szót nem szóltam róluk, de ami sok volt az sok volt.

Használd ezt az unfollow gombot, tényleg nagyon megkönnyíti az ember életét, hogy ne kelljen olyan tartalmakat néznie, amikre nem kíváncsi.

Sajna, ha szóvá teszed, hogy ez így nem oké, akkor homofóbot kiáltanak és azt bizony az ember nem nagyon fogja tudnia levakarni magáról.

2017. jan. 30. 14:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen valoban kicsit rosszul fogalmaztam a kerdesben, ideges voltam.

Koszonom a valaszokat. :)

2017. jan. 30. 16:13
 25/27 anonim ***** válasza:
17%

#23. Köszönöm. Ezt magyarázom neki, de mintha meg sem hallaná.

Egyébként ha ilyen korcs ismerőseid vannak, az rólad is elárul egysmást.

2017. jan. 30. 23:41
 26/27 anonim ***** válasza:
22%
Mármint ezt a kérdezőnek írtam.
2017. jan. 30. 23:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Itt írtam fentebb, hogy megértettem kedves utolsó. Olvass már egy kicsit.
2017. jan. 31. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!