Miért ilyenek a mai 12-15 éves lányok? És ezért vagyok homofób?
A Facebook egyre jobban tele van olyan képekkel, ahol két fiú smárol..stb. A Sok kis 12-17 éves lányka pedig írja, hogy JAJJ DE CUKIK AHHW...stb.
Meg mertem jegyezni, teljesen kultúráltan, hogy tényleg muszáj napi 5-6 ilyen posztot kitenni? És letámadtak, hogy én homofób vagyok..stb. Holott semmi bajom a melegekkel, csak ne előttem csinálják, amit csinálna. Mert amúgy elfogadom őket. De ne legyen már muszáj nekem ezt nézni minden nap.
Különben azt vettem észre, hogy egyre több a meleg, és sokan csak divatból csinálják. Sokan meg csak néplázításként tesznek ki, aztán élvezik a kommentháborúkat.
Ezek a 12-17 éves lányok tényleg erre indulnak be, hogy két fiú smárol, meg mittudomén mit csinálnak? És 18 éves léttemre egy 13 évestől kapom a fejemhez, hogy egy köcsög homofób vagyok? Mi történt itt az emberekkel? Ha ezek felnőnek, ezek hogy fogják tovább vinni a fajtánkat? Most őszintén. Ha mindenki meleg lesz, akkor mi lesz az emberiséggel?
" Mi történt itt az emberekkel? "
Egyszerűen nem undorodnak a szerelemtől.
"Ha ezek felnőnek, ezek hogy fogják tovább vinni a fajtánkat"
Mivel heterok ezért, könnyen. Lesz barátjuk aki behelyezi nekik és teherbe ejti őket.
" Ha mindenki meleg lesz, akkor mi lesz az emberiséggel?"
1. Nem lesz mindenki meleg,mert nem így működik
2. Ha még így is lenne,akkor is születhetnének gyerekek..
3. Te nagyon sötét vagy.
Félreérttetek sajnos. Azokkal van bajom, akik a Facebookon lázításként teszik ki ezeket a képeket.
Volt egy Meleg csávó, aki ezt írta egy kommentben:
PUSZTULJANAK A ROHADT HETEROK.
Na ezek idegesítenek fel, de rohadtul.
Hozzáteszem engem Hetero párok smárolása is idegesít az utcán, azt sem nézem szivesen.
Otthon párommal bármikor. De az utcán mi sem szoktunk.
Idézekiről:
A homofóbia félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, hátrányos megkülönböztetés általános megnevezése.
EZ A HOMOFÓBIA. És én nem félek, nem idegenkedek tőlük, nem zavar. Nem különböztetem meg őket.
DE
Mikor jön ez a nyáladdzás tizenéves lányoktól, hogy milyen cukik, és elárasztják a Facebookot ezzel, olyanokat posztolnak, hogy ÉLJENEK A MELEGEK, illetve alá rengeteg melegekről szóló képet, az már enyhén szólva irritáló.
Mit lázitás b+???
A szerelem lázitó???
Ásd el magad
Aha csak amit írt a képhez.
ÉLJENEK A MELEGEK ROHADT HETEROK.
Á nem. Kicsit sem lázító poszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!