Miért ilyenek a mai 12-15 éves lányok? És ezért vagyok homofób?
A Facebook egyre jobban tele van olyan képekkel, ahol két fiú smárol..stb. A Sok kis 12-17 éves lányka pedig írja, hogy JAJJ DE CUKIK AHHW...stb.
Meg mertem jegyezni, teljesen kultúráltan, hogy tényleg muszáj napi 5-6 ilyen posztot kitenni? És letámadtak, hogy én homofób vagyok..stb. Holott semmi bajom a melegekkel, csak ne előttem csinálják, amit csinálna. Mert amúgy elfogadom őket. De ne legyen már muszáj nekem ezt nézni minden nap.
Különben azt vettem észre, hogy egyre több a meleg, és sokan csak divatból csinálják. Sokan meg csak néplázításként tesznek ki, aztán élvezik a kommentháborúkat.
Ezek a 12-17 éves lányok tényleg erre indulnak be, hogy két fiú smárol, meg mittudomén mit csinálnak? És 18 éves léttemre egy 13 évestől kapom a fejemhez, hogy egy köcsög homofób vagyok? Mi történt itt az emberekkel? Ha ezek felnőnek, ezek hogy fogják tovább vinni a fajtánkat? Most őszintén. Ha mindenki meleg lesz, akkor mi lesz az emberiséggel?
Ki mondta, hogy muszáj ezt nézned minden nap? Be lehet állitani, hogy kinek nem akarod látni a bejegyzéseit..
Meg amúgy ha látod is, hogy kitesz valaki egy ilyen képet, nem tudsz csak simán elgörgetni onnan? Valaki ott áll melletted és fegyvert fog a fejedhez, hogy nézd meg?
A homofóbba még pont beletartozik hogy "ne legyen már muszáj nekem ezt nézni minden nap" Ha hetero párok nyáladzása is ugyan annyira zavar akkor mondhatod hogy nem vagy homofób.
Egyébként meg egyszerűen nyomj egy "követés leállítása" gombot. Attól még ugyanúgy az ismerősöd lesz és írhatsz is neki stb
igen az vagy!
Egyedül fogsz megdögleni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!