Miért nincs önbizalmam?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyáltalán nincs önbizalmam. Beszélek pár emberrel facebookon, de ha ők nem írnak, akkor nem is beszélünk, mert nem merek írni nekik, félek hogy zavarnék/nem kíváncsiak rám. Volt már rá példa, talán ezért nem kezdeményezek. A való életben se merek semmibe belekezdeni, mert félek,hogy errontom(sajnos ez jellemző rám). Mit tehetnék? 17/F2017. jan. 26. 18:52
1/4 anonim válasza:
Leszarni mindent, kipróbálni mindent, élvezni a sikert és tanulni a hibából.
= Szard le hogy mit fognak gondolni rólad ha rájuk írsz, csak csináld. Utána lehet jól elbeszélgettek, és csodálkozol hogy eddig miért nem tetted meg ezt. Ha meg tényleg nem érdekled őt, akkor meg elgondolkodsz mi olyan bunkót írhattál, és hogy ő neki mibaja van.
Ők is ugyanolyan emberek mint te, lehet nekik is jól esne ha te írnál rájuk.
2/4 anonim válasza:
Ne facebookon beszélgess 17 évesen!! Semmiképp se! Így csak magadba roskadsz majd, hogy nem keres senki, biztos veled van a baj stb...hívd el őket valahova, sétálni, kirándulni, vagy esetleg iratkozz bele valamilyen foglalkozásra, vagy sportolj valamit hogy minél több emberrel megismerkedj! Felejtsd el a netet ha nem akarsz magányossá válni!
3/4 anonim válasza:
Az első válaszoló hozzászólását adom! Sz@rj le mindent, és ne akarj másoknak megfelelni, hiszen úgyse lehet! Írni akarsz? Írj! Lehet, hogy az emberek látják rajtad, hogy feszengsz és pont ezért nem mernek közelíteni, lehet, hogy ők hiszik azt, hogy bajod van velük. De nem számít ki mit hisz! Ne foglalkozz velük! Magad lelkét tedd úgy rendbe, hogy megbizonyosodsz róla, hogy legyőzöd a félelmed, mert le tudod! ÉRTÉKES EMBER VAGY! FIATAL IS! BESZÉLGESS AZ ISMERŐSÖKKEL, TEDD AZT AMIVEL ÖRÖMET OKOZOL MAGADNAK, NE HABOZZ ÉLNI! Hidd el megkönnyebbülsz, ha csak 1X felülkerekedsz a félelmeiden, tudom, mert én is ilyen voltam. 25L
4/4 anonim válasza:
Egyszer élünk, nem? Vágj bele a dolgokba, vagy tanulsz a hibából, HA rosszul sül el, vagy jó kedved lesz, bátrabb leszel, mert jól sül el amibe belevágsz. Nyugodtan írj rá arra a 3 emberre, nem lesz baj tőle. ehet, hogy ők meg azt hiszik, hogy te azért nem írsz nekik, mert nem vagy rájuk kíváncsi. Az még rosszabb...Én is nagyon sok mindent elrontok, hibázni emberi dolog. Tényleg sz@rj le mindent és élvezd a napodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!