Mi a véleményetek arról ha valaki 15-16 évesen nemi életet él rendszeresen ráadásul nem a szerelmével hanem vadidegenekkel buliban?
A rendszeres szót nem használnám az feltételez valamilyen rendszert / mintát a gyakoriságban, ez viszont szerintem sokkal inkább csapongó.
Függetlenül attól, hogy milyen nemű vagy nem tartanám helyesnek. Szerintem ez egy olyan dolog amit sem teljesen elfojtani sem túlzottan kiélni nem szabadna, mert mindkettő eltorzult személyiséget / életet adna. Próbáld a kontrollt megtartani, szerez hobbit, koncentrálj a tanulmányaidra, esetleg valakit akit szeretsz és főképp nem a testiség miatt.
Nem tudom, én semmit nem gondolok róla.
16 évesen nekem sem volt állandó kapcsolatom, bulizni jártunk, és bizony voltak bulik, amikor volt alkalmi kapcsolatom, nem ész nélkül, de azért előfordult,főleg idősebbekkel, 25-35 évesekkel, de nem hiszem hogy ettől rossz ember lettem vagy akármi.
Már 27 éves vagyok, 7 éve vagyok a fix párommal, 30 hetes kismama vagyok, semmit nem gondolok arról, aki mondjuk 16 évesen szexel és nem a szerelmével. Az ő dolga. Persze szerintem arra figyelni kell, hogy ne essen teherbe, mert az abortusz nem túl jó dolog de tinianyának sem jó lehet lenni.
De én nem ítélek el egy tinit ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!