Sok orvos, mérnök, stb jobban kereső ember miért elégszik meg élete végéig panellakással (indulásnak jó), holott a párjuk is gyógyszerész, gazdálkodással foglalkozó jól kereső nő?
Lehet, hogy egyszerűen azt szeretik.
Lehet, hogy másmire kell a pénz.
Akármi lehet az oka.
Sok orvos, mérnök, stb jobban kereső ember pedig gyögyörű kertesházban/társasházban él, a hasonlóan jól kereső párjukkal.
Amit állítasz, merő általánosítás, attól, hogy a TE KÖRNYEZETEDBEN ezt látod, még nem lesz igaz "sok orvosra, mérnökre" stb.
Igazából kb fogalmunk sincsen, hogy az ilyen foglalkozású, jól kereső emberek mekkora része él saját házban a panel helyett.
De ha még igazad is lenne, akkor is azért pl, mert szeretnek ott lakni? Jó helyen van esetleg, alacsony a rezsije, nincsenek kerti munkák. Oké, nincsen saját udvara, de van akinek nem is igénye.
-kisebb könnyebben kezelhető, pláne 70 évesen
-gyerekeknek/unokáknak örökség felhalmozás likvid formában
Más tippem nincs.
mert nekik ez kényelmes.
nem mindenkinek álma a kert. És nem minden panel rossz.
szóval ez nem megelégszik eset. ha valaki megteheti hogy választhat, mert mondjuk telik rá, akkor innentől a saját kényelmi szempontjai fognak dönteni. ennyire egyszerű.
Mert sok tekintetben jobb a panel. Nem kell a kertet gondozni, tisztább, rendezettebb az egész.
Én is laktam panellakásban, de a szomszédok miatt nem bírtam. Mindent át lehetett hallani, sokszor nem lehetett tőlük aludni se (ment náluk az "Önön kérték" meg az ilyen dáridós sz4rok, és még énekeltek is néha mellé). Mindig kitárgyaltak mindenkit, mindenről tudtak. Volt egy macskám, este 10-kor bekopogott egy nő a gyerekével, hogy vigyem már ki nekik mert cicázni szeretne a gyerek, meg hasonlók.
De ha mondjuk olyan a munkája az embernek, hogy szinte egész nap nincs otthon, úgy elviselhető lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!