Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a szép nőkkel foglalkozó cikkről?
Nekem nem volt soha szép barátnőm, így nem igazán tudok állást foglalni.
Itt a cikk:
Fogalmam sincsen,mivel még barátnőm sem volt soha... :/
Egyébként meg az ilyenekben mindig van igazság is,meg ferdítés is.
25/F
" na most nő legyen a talpán, aki napi 8-9 óra duruzsolás után nem csábul el."
Ja, ha eleve így állsz hozzá, akkor rengeteg igazság van az összes felsorolt pontban. Hozzáállás és nézőpont kérdése. Ha nem tudsz megbízni egy szép nőben, akkor tényleg ne kezd vele.
1.) ez egy tök reális és jó érv arra, hogy ha féltékenykedôs típus vagy, akkor tényleg miért ne válassz bombanôt. Én abszolút nem vagyok az, szóval nekem ez nem baj.
2.) kb. ugyanaz, mint az elsô, annyi extrával, hogy ha még agresszív is is vagy mellé, akkor még annyira se jöjj össze jól kinézô nôvel. Rám dettó ez nem vonatkozik.
3.) ez meg azokról szól, akiknek nincs elég önbizalmuk ahhoz, hogy elhiggyék, a párjuk önmagukért szereti ôket.
4.) na ja, ha egy p.csa a nô, az valóban nem jó. De ez szépségtôl függetlenül nem az.
5.) biztos van, akinek meghatározó szempont, hogy (szerinte) vajon mit gondolhatnak mások róluk.
6.) ez minden szerelemre igaz.
Felolvastam a cikk elejét a barátomnak, ugyanis az első két pont megvan... :P :D A harmadik pont remélem hogy nincs meg, de a maradék 3 pont viszont végképp hülyeség, legalábbis ránk nem vonatkozik.
Mondjuk nem vagyok szexszimbólum, de szép az arcom, jó alakú vagyok, van szép hosszú hajam is, így sokan néznek, szoktak próbálkozni. Igazából sokaknak nagyon bejövök, de akiknek a nagy mell kardinális hogy dögösnek lásson valakit, azoknak nem.
Bullshit az egész.
Ezeket a tulajdonságokat csak olyan emberek prodikálják, akik nincsenek tisztában magukkal, az érzéseikkel-szükségleteikkel, képtelenek döntéshozatalra, tervezésre, önbizalomhiányosak, szoronganak, hárítanak, kompenzálnak...
Gyerekes-éretlen vagy beteg személyiség.
Aki ezekkel foglalkozik, azzal senki sem jönne össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!