Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti elmondanátok a gyereketekne...

Ti elmondanátok a gyereketeknek, hogy cigány?

Figyelt kérdés
És még ha az is nevelnétek úgy, hogy utálja a cigányokat? Engem így neveltek, mintsem utánajártam az unokatesoimnak, ilyen távoli unokatesok. Vannak vagy 100 an és a döbbenet, hogy kiskoromban voltam is ott játszani de messze laknak így kb akkor láttam őket utóljára.. apai ágon az unokatesóim mind full barnák... vannak köztük távolabbiak de én annyira nem ismerem őket, mert lehettem vagy 10 mikor megszakadt a kapcsolat.. de akkor én is roma vagyok? Most le vagyok döbbenve, nem rasszista kérdés mert nekem aztán oly mind1 csak akkor mért neveltek így, hogy roma pasi tilos, meg stb... mamák papák tesom anya apa én full fehérbőrünk van meg kékszeműnk de akkor ezt mégis, hogy?? Mind apaiágon és anyának is feltünt csak nem merünk rákérdezni. Vezetéknév meg full átlagossak szal abból se nagyon lehet kikövetkeztetni.
2017. jan. 25. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, mert teljesen mindegy, ha nem látszik cigánynak és nem is úgy lett nevelve, nem ismeri a szokásokat, akkor semmi köze a cigánysághoz. De akár mondhatod is neki, nem számít, hogy valakinek távoli rokona cigány.
2017. jan. 25. 15:47
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
Ez kevert gén és valójában mindenkinek kevertek a génjei. Ha nem is látszik nem is vagytok olyanok általánosan akkor ez mindegy. Bízz benne hogy a jó gének érvényesültek nálatok így ez frissítés. Utálni az szélsőség lenne ettől, az semmin se változtat. Amúgy én talán nem is szólnék mert minek? Lényegtelen.
2017. jan. 25. 16:03
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:
2017. jan. 25. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyapám cigány volt, én meg szőke, fehér bőrű.

Már nem emlékszem mikor mondták el nekem, de valószínűleg nem vágott falhoz a dolog, mert akkor emlékeznék rá.

A nevelés, meg a mentalitás a fontos, a többi mellékes.

2017. jan. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!