Szerintetek is irtó gáz ha fürdök és anyu bejön a fürdőbe ezért azért? Vagy pl az öcséimmel fürdök akik 11-12 évesek? Barátnőm szerint ez már nem gáz hanem beteges.18f
Figyelt kérdés
ha az öcséimmel zuhanyzom még meg is most engem is, persze nem intim helyeken.2017. jan. 17. 18:05
11/20 anonim válasza:
10-es!
az i betűt kihagyni nagyon ciki!
Így helyes:leírni
:)))
Különben iszonyú gáz az együtt fürdés!!!
Sőt,ez már egy komplett gázművek!
12/20 anonim válasza:
"de még kisebb korban is" hogy lenne már gáz ha két kisgyerek együtt fürdik?
13/20 anonim válasza:
#10:
Miért, ezt a sok nyelvtannácit honnan szalajtják? :]
14/20 Fritzkó Mákiel válasza:
Az a ciki hogy 8 évesként kezelnek. De semmi más. Ne is foglalkozz velük. Ha jól érzed magad a barátnőddel akkor még ha nem is vagy felelősségteljes, de papíron felnőtt ember vagy, úgyhogy sajnos vagy nem sajnos de minden jogod megvan hozzá, hogy vele legyél 10 óra 5 perckor is. Őszintén nem gondolom hogy helyrehozhatatlan probléma lenne belőle. Az otthoni hiszti meg legyen az ő problémájuk ha egyszer nem értik hogy neked jó valami ami őket nem érinti és közük sincs hozzá.
15/20 anonim válasza:
Ne a nyelvtannácikat szidd, barátom, hanem a sok tanulatlan prolit!
16/20 anonim válasza:
12!
Mivel az öcsik 11-12 évesek,és a kérdező 18,azért!
Nem pér éves korra gondoltam,hanem amikor az öcsik 6-7,a Kérdező meg 12-14 körül volt.
17/20 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, papíron nagykorú vagyok ezt tudom. Azért van ez, mert pl mikor eljárkáltam és 12 re jöttem haza akkor matekon aludtam xD de az 17 évesen volt.
2017. jan. 17. 19:12
18/20 anonim válasza:
Nagyon gyerekesen kezelnek, te szerinted pedig ez rendben van. Én megértem mi a barátnőd baja 😊
19/20 anonim válasza:
#10 - Nagyon okos' vagy.Kapsz egy piros pontot vagy jutalom falatot...
20/20 Nadenden válasza:
Nálatok aztán tényleg van baj. Nagyon nem normális a szexuális érdeklődéssel már rendelkező 11-12 éves öcséidnek mutogatni az érett női tested. Nem 2 évesek.. jézusom... apád is csatlakozik? Elv3gre te is gyereknek számítasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!