Nagyon fura vagyok, vagy ez valakinek bejön? :/
14 éves lány vagyok, külsőleg kicsit sem átlagos. Hosszú (hátközépen túl érő) vörös hajam van, és nagyon enyhén szeplős arcom. 158 cm magas vagyok. Rengeeg karkötőt és karszalagot hordok a csuklómon, mert így érzem jól magam, és ez tetszik. Néha van rajtam nyaklánc is, de általában a karomon van a legtöbb ékszer. Farmerben, pólóban és tornacipőben járok suliba, meg persze rengeteg ékszerrel. Sokat olvasok, és néha szeretek egyedül lenni. Sokan mondják rám, hogy fura vagyok, de cuki. Hallottam már olyat is, hogy személyiségileg és külsőleg is olyan vagyok, mint a Harry Potterből Luna Lovegood, csak vörös hajjal.
Ti barátkoznátok/akár járnátok egy ilyen külsejű lánnyal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem, soha nem barátkoznék olyan lánnyal, aki 3-nál több karszalagot hord...
Komolyanmár, ennyire nem lehetsz felszínes, a jó ég áldon meg! RÓLAD semmit nem tudtunk meg, csak azt, hogy karkötőket hordasz és hasonlítasz egy kitalált karakterre...
Booorzasztó. Na de kitartás, nem leszl örökre kiskamasz, ez is elmúlik, és még normális életed is lehet.
Nekem fura a rengeteg karkötő, karszalag, ékszer.
De ettől még lehetsz jófej, szóval nem ezen múlna, hogy barátkozunk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!