Ha egy férfi belsőleg nőies, akkor hogyan tudja ezt a negatív tulajdonságot kiirtani magából?
Itt olvastam egy cikket erről:
Csak érdekelne hogy ha egy férfi ilyen (belsőleg) akkor milyen hatékony módszerrel vagy eszközzel lehet ettől az utálatos emberi tulajdonságtól megszabadulni?
# 10
Igen, de más a férfias nő és a nőies férfi. A férfias nő erős, határozott, magabiztos. A nőies férfi gyenge, jellemtelen, megalkuvó. Szerintem egyértelmű hogy ezek közül melyik a jó és melyik a rossz.
# 13
Más oka van annak. Ez az oldal amit belinkeltem csak példaként szolgált hogy aki nincs tisztában a fogalom jelentésével, akkor utána tudjon olvasni.
Nekem nem a nőkkel van bajom, hanem a nőies férfitípussal (nem a melegekre gondolok most). Nem én találtam ki ezt a megnevezést. Nekem csak azzal van gondom, hogy miért miért van az hogy egy ember ilyen tulajdonságokkal rendelkezik? Szerintem egy férfihoz nem illik az érzelgős jellem és az érzelmek sem. Ezért volnék kíváncsi arra, hogy milyen módszerrel lehet az ilyen tulajdonságoktól megszabadulni?
Nőiesnek lenni mióta rossz? lol :D Ennyire ne utáld már a nőket.
Amúgy meg mi az isten az a "nőies"?
# 13
A környezetem szerint vagyok ilyen. Szerintük túl érzelgős, érzelmes vagyok, szerintem ez pedig nem illik egy férfihoz. A férfiembernek nem szabad érzelmeknek lennie, ezért is utálom az ilyesmit.
# 14
A nőisséget nem utálom, a nőkkel pedig nincsen semmi bajom. Én csak a nőies (érzelgős, rinyálós, tehetségtelen, töketlen, életképtelen, érzelmes) férfiakat utálom! Egy férfi legyen férfi, egy nő pedig nő! A férfiben az a jó hogy férfias (magyarul nincsenek érzelmei), a nőben pedig az hogy nőies (azaz vannak érzelmei). Én csak az érzelmeket akarom kiirtani magamból hogy a környezetem ne bélyegezzen engem egy érzelgős, homokos f**znak.
"férfiembernek nem szabad érzelmeknek lennie, ezért is utálom az ilyesmit."
Jó nagy fszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!