Ha egy férfi belsőleg nőies, akkor hogyan tudja ezt a negatív tulajdonságot kiirtani magából?
Itt olvastam egy cikket erről:
Csak érdekelne hogy ha egy férfi ilyen (belsőleg) akkor milyen hatékony módszerrel vagy eszközzel lehet ettől az utálatos emberi tulajdonságtól megszabadulni?
Sebészeti műtéttel.
Ugyanis, ha "egy férfi belsőleg nőies", akkor heréi helyett méhe van.
Ez nem utálatos tulajdonság
Ezek alapján a férjem is "nőies férfi", mégsem fordult meg soha a fejembe, hogy ne lenne férfias.
# 1
Mondtam én egy szóval is hogy fizikálisan? Nem átoperálásról beszélek, hanem érzelmi viszonylatban.
# 2
Én azt sajnos nem tudom megérteni, hogy miért lehet jó az ha a férfi túl érzelgős, érzékeny és nem képes rendesen kiállni saját magáért? Lehet valaki külsőleg férfias, de mit számít a külső ha más bújik meg alatta?
Gondolod? Neked mindegy, hogy némi probléma, vagy nemi probléma?
:D
"a a férfi túl érzelgős, érzékeny és nem képes rendesen kiállni saját magáért?"
Elárulom, hogy a nők és a férfiak sem szabványtermékek, sok női ismerősöm van, aki nem érzelgős és erős jelleme van. De biztosan nem nyafognak itt ilyen hülyeségekről a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!