Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen negatív következményei...

Milyen negatív következményei lehetnek a hajfestésnek? (férfi! )

Figyelt kérdés

Először is; Nem kérek a fújjogó válaszokból, segítőkész válaszokért jöttem. Aki csak szidni jött az el is mehet.

Be szeretném festetni a hajam valamennyivel szőkébbre (alapból szőke, csak sötétebb), de először tisztába szeretnék lenni milyen hatással lehet a hajamra a festés, illetve utána mit tapasztalhatok majd rajta.

(Justin Bieber 2015-ös haja inspirált, csak nem az a platina szőke árnyalat.)

2017. jan. 5. 17:33
 1/6 anonim válasza:

Szia, ne aggódj.

Ha nem vagy rá allergiás, akkor semmilyen negatív dolog nem fog történni...

Ha szivatod, akkor esetleg le éghet, de ha betartod az utasításokat, az sem valószínű.

2017. jan. 5. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Szárazabb lesz, töredezni fog.
2017. jan. 5. 17:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg növesztem a hajamat, jelenleg kb 13-14 centi hosszú, de 20-ig nem állok meg vele. :)
2017. jan. 5. 18:21
 4/6 Metionin ***** válasza:
Ha szívatni is kell, figyelj rá hogy az szárítja és töri a hajat. Használj rá balzsamot. Illetve ne sumákold el az allergiatesztet festés előtt, mert súlyos tünetektől menthet meg.
2017. jan. 5. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha annnnyira szárítana, mi nők nem használnánk raklapszám, igaz?

Egyzer láttam férfi szőkítést a tévében, a fodrász szerint tartást ad és fényt a hajnak, de a páciens alapból szőkés volt. Ez amolyan napszívta hatású lett, csak mintegy belefésülte a végébe a festéket. Szerintem te is kezdj ezzel, mármint a hanyag melírral. Az lehet, jobban, férfiasabban áll, mint ha az egészet befested, kiszőkíted, és 5 nap múlva már látszik is a lenövés. Na az kiábrándító egy pasinál.

2017. jan. 6. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
A festék szárítja és töri a hajat. Hogy mennyire, az hajanként változik. Valakinek csak alig, de nekem például nagyon szálkás lett a vége, úgyhogy már nem is festetem. Negatív következmény lehet még, hogyha nem tetszik, akkor sokára nō le (és addig hülyén néz ki), a leszívás az meg duplán károsítja a hajat. Jól gondold át a festetést és rendszeresen ápold utána a hajadat.
2017. jan. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!