Milyen negatív következményei lehetnek a hajfestésnek? (férfi! )
Először is; Nem kérek a fújjogó válaszokból, segítőkész válaszokért jöttem. Aki csak szidni jött az el is mehet.
Be szeretném festetni a hajam valamennyivel szőkébbre (alapból szőke, csak sötétebb), de először tisztába szeretnék lenni milyen hatással lehet a hajamra a festés, illetve utána mit tapasztalhatok majd rajta.
(Justin Bieber 2015-ös haja inspirált, csak nem az a platina szőke árnyalat.)
Szia, ne aggódj.
Ha nem vagy rá allergiás, akkor semmilyen negatív dolog nem fog történni...
Ha szivatod, akkor esetleg le éghet, de ha betartod az utasításokat, az sem valószínű.
Ha annnnyira szárítana, mi nők nem használnánk raklapszám, igaz?
Egyzer láttam férfi szőkítést a tévében, a fodrász szerint tartást ad és fényt a hajnak, de a páciens alapból szőkés volt. Ez amolyan napszívta hatású lett, csak mintegy belefésülte a végébe a festéket. Szerintem te is kezdj ezzel, mármint a hanyag melírral. Az lehet, jobban, férfiasabban áll, mint ha az egészet befested, kiszőkíted, és 5 nap múlva már látszik is a lenövés. Na az kiábrándító egy pasinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!