Szerintetek ez mennyire lenne kivitelezhető?
Arra gondoltam, mind ezt feltenni a jövő érdekében, meg a mondás is tartja, kockázat nélkül nincs nyereség, Tehát manapság a pénz számít mindenhol, mindent pénzzel lehet megvenni, még a gyógyszert is. Szóval fellehetne venni kölcsönt, amivel jobb életszínvonalat lehetne teremteni, megtapasztalni olyan dolgokat amitől az ember kiteljesedik, elmenni helyekre, új dolgokat csinálni, képzésekre járni amitől fejlődik az ember, ugyanakkor mellett dolgozni is, hogy legyen is bevétel, a pénzből meg lehetne tanulni hogyan lehet vonzó férfi lenni nők számára, de már alapból a tapasztalat a más életút amit ad a kölcsön, már azzal is magára venne az ember olyan tulajdonságokat amik szükségesek lehetnek egy tartós párkapcsolatba. így hogy időről időre fejlődök, szakmában is, megkeresni azokat a dolgokat helyeket embereket amik előrébb visznek, ezáltal tökélyre fejlesztve a tudást, aminek az az eredménye hogy tekintélyesebb leszek és jönnek a lehetőségek jobbnál jobb munkakörök, ami többet fizet, esetleg még külföldön is. így félre lehetne rakni annyi pénzt, hogy mondjuk 15-20 éven belül visszalehetne fizetni a felvett hitelt.
Vagy egy másik teória szerencsejátékkal, ha van egy szerencsejáték, amire rááll az ember előbbutób hozni fog pénzt, mert abban is fejlődni lehet. így a felvett pénz kis részét beforgatva, lehet hogy milliókat nyerhet az ember, ha nem is egybe, apránként. Sokszor csak ennyin múlik a jólét.. persze van akinek tabu a szerencsejáték, fogadás, de én úgy gondolom hogy egy pénz szerzési lehetőség, és sokszor csak tényleg annyin múlik, hogy van egy kezdeti összeg amit betesz az ember, és meg többszörözi, onnantól kezdve azt a pénzt visszaadhatja annak aki tartozik, és a nyereményből el tud már indulni az ember. Valahogy megvalósítható lenne?
Téged aztán nem győzunk meg, mi? Egyébként a kérdésed leírásánál volt egy mondat, amit abszolúte nem tudtam értelmezni. Mégis mit értettél az alatt, hogy "a pénzből meg lehetne tanulni, hogyan lehet vonzó férfi lenni nő számára"? Lehet velem van a baj, de szerintem a párkeresés pont nem olyan dolog, amihez pénz kell.
#5-ös voltam.
1. Pénzzel nem tudod megtanulni, hogy legyél sikeres a nőknél! Ahhoz nőkkel kell kommunikálnod, sokat kell randiznod, stb., hogy fejlődj a kapcsolatok terén. Ha hitelt veszel fel nemhogy nem leszel tőle sikeresebb, de sokkal inkább sikertelenebb leszel! Szerinted mégis milyen nőnek kellene egy olyan férfi, aki ész nélkül adósságba veri magát?
2. A szerencsejáték meg nem úgy működik, hogy minél többet játszol, annál többet nyersz! Az egész a szerencséden múlik, nem hiába van benne a szó a nevében! Ha törvényszerű lenne, hogy idővel mindenki többet nyer, akkor soha senki nem járna dolgozni, hanem csak fogadásokra, kaszinókba járnának az emberek éjjel-nappal, aztán mindenki milliomos lenne akár 5-10 éven belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!