Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez mennyire lenne...

Szerintetek ez mennyire lenne kivitelezhető?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, mind ezt feltenni a jövő érdekében, meg a mondás is tartja, kockázat nélkül nincs nyereség, Tehát manapság a pénz számít mindenhol, mindent pénzzel lehet megvenni, még a gyógyszert is. Szóval fellehetne venni kölcsönt, amivel jobb életszínvonalat lehetne teremteni, megtapasztalni olyan dolgokat amitől az ember kiteljesedik, elmenni helyekre, új dolgokat csinálni, képzésekre járni amitől fejlődik az ember, ugyanakkor mellett dolgozni is, hogy legyen is bevétel, a pénzből meg lehetne tanulni hogyan lehet vonzó férfi lenni nők számára, de már alapból a tapasztalat a más életút amit ad a kölcsön, már azzal is magára venne az ember olyan tulajdonságokat amik szükségesek lehetnek egy tartós párkapcsolatba. így hogy időről időre fejlődök, szakmában is, megkeresni azokat a dolgokat helyeket embereket amik előrébb visznek, ezáltal tökélyre fejlesztve a tudást, aminek az az eredménye hogy tekintélyesebb leszek és jönnek a lehetőségek jobbnál jobb munkakörök, ami többet fizet, esetleg még külföldön is. így félre lehetne rakni annyi pénzt, hogy mondjuk 15-20 éven belül visszalehetne fizetni a felvett hitelt.

Vagy egy másik teória szerencsejátékkal, ha van egy szerencsejáték, amire rááll az ember előbbutób hozni fog pénzt, mert abban is fejlődni lehet. így a felvett pénz kis részét beforgatva, lehet hogy milliókat nyerhet az ember, ha nem is egybe, apránként. Sokszor csak ennyin múlik a jólét.. persze van akinek tabu a szerencsejáték, fogadás, de én úgy gondolom hogy egy pénz szerzési lehetőség, és sokszor csak tényleg annyin múlik, hogy van egy kezdeti összeg amit betesz az ember, és meg többszörözi, onnantól kezdve azt a pénzt visszaadhatja annak aki tartozik, és a nyereményből el tud már indulni az ember. Valahogy megvalósítható lenne?

2017. jan. 16. 12:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem ennyi pénzre gondoltam, többre, most csak példának hoztam fel az 5.válaszolónak
2017. jan. 16. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Neked is hasonló jókat kívánok! Egyébként nem tudom, miből szűröd le, egy szóval nem írtam, hogy nem becsülöm. De próbálj már meg egy kicsit tárgyilagosan gondolkozni és elszakadni anyuci szoknyájától: 10 millióból (írd betűvel, ha a sok nulla meg a vessző gondot jelentenek) veszel egy lakást. Pont. És utána?
2017. jan. 16. 12:52
 13/23 A kérdező kommentje:
utána, leírtam mindent, olvasd el még egyszer!
2017. jan. 16. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hitelből meg szerencsejátékból kell egzisztenciát építeni, mert az egyenlő az anyagi csőddel.
2017. jan. 16. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Ezt írtad le utána:

"Ne mond hogy nincsenek olyan elképzeléseid amit szeretnél, amit kipróbálnál, vagy helyek ahova mennél. Már maga a tudat hogy ennyi pénz van, ad egy szabadságot is. A többi az emberre van bízva hogy használja fel."

Ezzel kitörölhetem a fenekem.

2017. jan. 16. 12:58
 16/23 A kérdező kommentje:
14. és ha mellette dolgoznék azon hogy meg legyen, megmaradjon a felvett pénz? Nem arról van szó hogy én most felveszek sok pénzt és eljátszom meg elköltöm mindet a magam kedvtelésére szórakoztatására. Hanem befektetés, alapozás
2017. jan. 16. 13:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Igen, van pénzem, mert dolgozom. Ettől függetlenül, nem vagyok milliomos. Amire szükségem van, azt meg tudom venni, de nincs teletömve a pénztárcám. Ha hirtelen a számlámra kerülne ennyi pénz, akkor sem hiszem, hogy változna a jelenlegi életvitelem.

Igen, vannak elképzeléseim, amiket meg is fogok valósítani. Ha spórolni kell emiatt, akkor spórolok, de hitelbe semmiképpen nem mennék bele.

Tudod az pedig már régen rossz, ha a pénz az, ami szabadságot ad az ember életében.

#5-ös válaszoló voltam.

2017. jan. 16. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
A hitelnek költsége (ára) van. Leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy veszel 10 millió forintot 13 millió forintért. Mennyire megéri!
2017. jan. 16. 13:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha sok pénzed lenne, akkor fillérek lennének az a 3 millió plusz.
2017. jan. 16. 13:16
 20/23 anonim ***** válasza:
De 100 milliónál az már nem 3, hanem 30 millió.
2017. jan. 16. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!